MSC Cruises
MSC Cruises
22

MSC Cruises

Familievenlige krydstogter med nye, moderne skibe.

Carousel Productions at Sea-shows, en Swarovski-trappe og samarbejder med både LEGO og Samsung – MSC Cruises imponerer gang på gang med nytænkende design og oplevelser i verdensklasse. Med intet mindre end 22 skibe i flåden kan I vælge mellem et stort udvalg af krydstogter primært i Middelhavet, men også til fjernere himmelstrøg såsom Caribien og sågar en jordomrejse!

null

Italiensk charme

MSC Cruises har sin oprindelse i Italien og de italienske rødder er tydelige overalt på skibene, fra design til mødet med besætningen, som er engageret og imødekommende. Godt håndværk og banebrydende design er med til at højne oplevelsen, og rederiet er eksperter i at skabe en elegant men behagelig stemning ombord. De mindre skibe er intime og emmer af italiensk charme, mens de større skibe tilbyder alt, hvad man kunne ønske sig at af at moderne krydstogtskib.

MSC Yacht Club

Med mere end 30 års erfaring som et af de mest populære rederier i verden er MSC Cruises kendt for deres høje serviceniveau og konstante innovation. MSC Yacht Club er et lækkert område, som bedst kan betegnes som en privatklub på skibet, der tilbyder ekstra luksuriøse suiter og egne faciliteter i rolige og elegante omgivelser. I får med andre ord det bedste af to verdener – roen og eksklusiviteten af et privat område og alle tilbuddene og faciliteterne ved et stort krydstogtskib med alt, hvad hjertet begærer.

Som gæster i MSC Yacht Club kan I desuden gøre brug af butlerservice 24 timer i døgnet, og I har adgang til et privatområde med swimmingpool, boblebade, soldæk og poolbar

Nogle skibe tilbyder MSC Yacht Club, en eksklusiv, privat oase med luksuskahytter swimmingpool, boblebade og private butlere..

null

Spaområde til de voksne -vandland til børnene

Ombord finder I et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter til hele familien. Send børnene til sportsturnering, mens I nyder en behandling i spaen, eller oplev teaterforestillinger for hele familien. Rund dagen af med lækker mad fra hele verden i hovedrestauranten eller forkæl smagsløgene i en af de mange specialrestauranter.

null

Specialister i Middelhavet      

MSC Cruises er eksperter i krydstogter i Middelhavet og har gennem årtier gjort en dyd ud af at tilbyde det bedste regionen har at tilbyde. Sejl til skønne destinationer langs den italienske og franske riviera eller tag på øhop i det gudesmukke græske øhav. Ønsker I rejser til fjerne himmelstrøg, tilbyder MSC også et bredt udvalg af krydstogter i bl.a. Caribien og Sydafrika. De såkaldte verdenskrydstogter er en oplagt måde at se flere kontinenter på én og samme rejse. Brug vores søgemaskine og find lige netop den rejse, som tiltaler jer.

null

Fuld valuta for pengene

MSC Cruises tilhører et af de rederier, hvor I får allermest for pengene. Rederiet har faste lave priser for børn, og alle måltider er altid inkluderet i prisen. Undgå at skulle tænke på penge, mens I er afsted, og tilkøb en drikkepakke, hvor øl, vand og vin er inkluderet.

Ofte stillede spørgsmål

Kan Let's do cruise også booke vores flybilletter til krydstogtet?
Kan jeg bestille transport mellem lufthavnen og skibet (transfers)?
Vigtig viden inden rejsen
Hvad er inkluderet i prisen?
Har du spørgsmål til krydstogter generelt?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat