Holland America Line
11

Holland America Line

Historisk rederi med anderledes krydstogtdestinationer.

Med mere end 140 år på bagen er Holland America Line et at de ældste og mest traditionsbundne rederier i branchen. Her kombineres hollandsk historie og amerikansk service på bedste vis, og I kan glæde jer til et krydstogt ud over det sædvanlige. Flåden på 11 skibe sejler over hele verden, så I kan vælge mellem spændende ruter i bl.a. Nord- og Sydamerika, Caribien, Middelhavet og Asien.

Holland America Line er et traditionsrigt krydstogtselskab, der blev grundlagt i 1873 og er et af de ældste eksisterende krydstogtrederier i verden. Rederiet startede, som navnet antyder, med at sejle over Atlanten fra Rotterdam i Holland til USA. Siden er rutekortet ekspanderet betydeligt, og Holland America Line er i dag kendt for at tilbyde luksuriøse krydstogter til destinationer over hele verden.

Holland America Line har forskellige skibsklasser, hvis skibe spænder fra mindre og mere intime skibe med plads til omkring 1500 passagerer til større skibe med flere faciliteter og plads til ca. 3200 passagerer. Skibene er kendt for deres elegante og klassiske design, som i mange tilfælde er inspireret af hollandsk kultur og kunst og rederiets stolte maritime traditioner.

null

Glamourøs krydstogtoplevelse

På Holland America Line får I en mere traditionel krydstogtoplevelse, hvor I kan nyde den luksuriøse atmosfære og personlige service, som er kendetegnende for rederiet. Skibene har en høj besætning-til-gæst ratio, hvilket betyder, at service er i højsædet, og der er masser af fokus på jeres behov, og I finder desuden et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning.

I kan f.eks. bruge en dag ved poolen og lade besætningen forkæle jer med kølige drinks og snacks, eller deltage i skibenes mange kulturoplevelser, såsom foredrag om kultur og historie i de destinationer, I besøger. Der er også workshops om madlavning, kunst og håndværk. Trænger I til forkælelse har skibene et stort udvalg af wellness- og fitnessfaciliteter, hvor I kan nyde en massage eller slappe af i komfortable spaområder med jacuzzi og sauna. Børn og teenagere kan gøre brug af børneklubber og legepladser, som findes på mange af skibene.

null

Mad fra hele verden

Holland America Line er kendt for deres høje standard for mad og vin ombord på deres skibe. I hovedrestauranterne kan I nyde mad fra enten buffet eller en a la carte menu med retter fra hele verden. Der er også specialrestauranter med omfattende vinkort og fokus på specielle køkkener eller regioner. Foretrækker I at nyde måltidet fra jeres egen suite kan I gøre brug af roomservice 24 timer i døgnet.

Nyd udsøgte smagsoplevelser fra sushi og frisk skaldyr til saftige bøffer og autentiske pastaretter, alt præsenteret med omhu og opmærksomhed på detaljerne. Udover de mange lækre restauranter, tilbyder Holland America Line også madlavningskurser, vinsmagninger og kulinariske udflugter for den fuldendte oplevelse til søs.

null

Krydstogter for enhver smag

Holland America Line tilbyder krydstogter til destinationer over hele verden, inklusive Europa, Asien, Alaska, Sydamerika, Australien og New Zealand. Sejl f.eks. til Alaskas vilde natur og se bjørne, hvaler og store rovfugle, eller nyd de caribiske paradisøer med fokus på afslapning, solbadning og lækre strande. I Middelhavet kan I f.eks. dykke ned i Antikkens verden på de græske øer, eller sejle langs den franske riviera og besøge glamourøse byer som St. Tropez og Cannes. Undervejs kan I tage på skibenes udflugter på land og komme endnu tættere på destinationerne gennem historie, kultur, natur og gastronomi.

Holland America tilbyder også længere krydstogter, der udforsker flere destinationer på samme rejse. Disse kan vare fra flere uger til flere måneder og er ideelle for jer, der ønsker en mere omfattende krydstogtoplevelse.

Skibe

Din søgning gav følgende resultat