Scenic Cruises
Scenic Cruises
15

Scenic Cruises

6-stjernet service

Scenic Cruises tilbyder eksklusive cruises og ekspeditioner på floder og oceaner over hele verden. Rederiet er kendetegnet ved deres "6-stjernede" service, og den 'extra mile', de går, for at give gæsterne en helt igennem uforglemmelig ferieoplevelse med fokus på komfort, luksus og enestående personlig service. Rederiets flåde består af state-of-the-art "Space-Ships" på floderne og de ultraluksuriøse ekspeditionsskibe, Scenic Eclipse og Scenic Eclipse II, på verdenshavene.

null


Ubåd og helikopter ombord

Scenic's flodkrydstogter sejler langs nogle af verdens mest berømte vandveje, som Donau, Rhinen i Europa samt Mekong i Asien, hvor gæsterne kan nyde spektakulære landskaber fra skibenes rummelige suiter og balkoner. De to ekspeditionsskibe tager gæsterne med på ekspeditioner til Antarktis, Arktis og andre fjerntliggende destinationer, og er udstyret med en egen helikopter og ubåd for at give gæsterne mulighed for at udforske destinationerne dybdegående.

null


Kulinariske højdepunkter

Alle Scenic's krydstogter omfatter all-inclusive service, hvilket betyder, at alt fra gourmetmåltider, drikkevarer, udflugter og endda drikkepenge er inkluderet i prisen. Gæsterne kan også nyde en række luksuriøse faciliteter ombord, herunder flere spisesteder, wellness- og fitnesscentre, samt underholdning og foredrag relateret til destinationerne.

null


Innovative features

Scenic Cruises giver altid gæsterne en autentisk og berigende rejseoplevelse, hvor ekstraordinære eventyr og lærerige udflugter ledsages af eksperter og lokale guider. Selskabet er kendt for sin innovative brug af teknologi og design, som for eksempel deres "Scenic Tailormade"-app, der giver gæsterne mulighed for personligt at tilpasse deres oplevelser under udflugterne.

Værdsatte og forkælede gæster

Det famlieejede rederi vægter førsteklasses kundeservice højt og sikrer, at deres gæstfrihed og opmærksomhed på detaljerne skaber en umiskendelig følelse af at blive værdsat og forkælet. Med et utal af priser og anerkendelser for deres fremragende service og luksuriøse omgivelser, står Scenic Cruises som et oplagt valg for rejsende, der søger det ekstraordinære.

Skibe

Din søgning gav følgende resultat