MSC Euribia

MSC Euribia er det nyeste skib i MSC Cruises’s Meraviglia Plus-klasse, som er kendetegnet ved store, moderne skibe med innovative løsninger og et fokus på energieffektivitet og miljø.

Skibet indsættes i 2023 og vil med sin nye teknologi være et af de mest bæredygtige krydstogtskibe i verden.

Miljøvenligt skib

MSC Euribia er opkaldt efter Antikkens gudinde Eurybia, som brugte vinden, vejret og stjernebilledet til at navigere havene. Budskabet ligger dybt i designet af MSC Euribia, som bruger den nyeste bæredygtige teknologi til at beskytte og bevare de skrøbelige økosystemer i og på havet.

Skibet er bl.a. udstyret med et avanceret vandbehandlingssystem, som renser vandet for skadelige stoffer, så det sikkert kan afledes fra skibet uden at skade miljøet. Derudover gennemgår alt skibets affald en omfattende sorteringsproces, som sikrer, at så meget som muligt genanvendes.

Og sidst men ikke mindst er MSC Euribia drevet af LNG, som reducerer CO2-udledningen med mere end 20%.

Aldrig et kedeligt øjeblik

Ligesom søsterskibene MSC Virtuosa og MSC Grandiosa er MSC Euribia udstyret med nogle af de største poolområder til søs. Her er plads til mere end 1.000 passagerer i de mange pools på samme tid, uden at der på noget tidspunkt føles trængt. Store soldæk og udendørsområder sikrer, at der er masser af plads til alle.

Galleria Euribia er skibets pulserende hjerte, hvor man samles til underholdning, spisning og shopping. Promenaden er et af de største indkøbscentre til søs med et væld af butikker, hoved- og specialrestauranter. Den er dækket af et kuppeltag med LED-skærme, hvor I kan se fantastiske billedshows.

Oplagt til familier med børn

MSC Cruises har et langvarigt samarbejde med LEGO, som giver fantastiske rammer for børnefamilier. Legetøjsgiganten har været med til at designe legeområderne og oplevelser på MSC Euribia, så både børn og barnlige sjæle kan se frem til et fantastisk LEGO-univers ombord.

Derudover arrangeres der dagligt underholdning og aktiviteter specielt til børn, og mange af restauranterne har retter som er garanteret at give de små ekstra madglæde.

Gastronomi i verdensklasse

Udover et bredt internationalt udvalg i hovedrestauranterne er specialrestauranterne på MSC Euribia en klasse for sig. Her er noget for enhver smag, og har du allergier eller foretrækker vegetarisk eller vegansk mad, er der ligeledes masser af vælge imellem. Prøv f.eks. Indochine Restaurant, en fransk-vietnamesisk-inpireret restaurant med et stor udvalg af netop vegetariske og veganske retter.

Alle måltider i hovedrestauranterne er inkluderet i prisen, og I kan med fordel købe en drikkepakke, så I ikke skal tænke på betaling, mens I er ombord.

MSC Yacht Club

MSC Yacht Club er et lækkert område, som bedst kan betegnes som en privatklub på skibet, der tilbyder ekstra luksuriøse suiter og egne faciliteter i rolige og elegante omgivelser.

Skibsfakta

Jomfrurejse2023
Gæster6334
Besætning1704
Dæk18
Renoveret
2023
Længde
331
m
Tonnage
181541
BT
Hastighed
23
knob

MSC Euribia

Nyd livet ved poolen, oplev illusioner skabt af promenadegadens gigantiske storskærmstag, besøg forlystelsesparken eller se et glitrende Broadwayshow. På et krydstogt med MSC Euribia er der masser af oplevelser for hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev livemusik, temafeester, natklubber, casino og Las Vegas-inspirerede shows i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe