Verdenskrydstogt

De 7 Verdenshave har så mange hemmeligheder og sidegevinster, at man kan blive helt svimmel af at tænke på det. Fra de middelalderlige bymure ved Adriaterhavet over de postkortpæne kyster i Det Indiske Ocean til Magellanstrædet for foden af Sydamerika. For slet ikke at nævne Ishavet og de glimtende isbjerge eller den menneskeskabte kanal gennem Panama.

Har I svært ved at vælge ét farvand, er vores udvalgte Verdenskrydstogter lige jer! Nogle af rejserne kræver, at I kan rive 1, 2 eller 3 måneder ud af kalenderen, men hvis det passer ind i jeres liv, kan vi varmt anbefale en rejse rundt om eller på tværs af kloden!

Fordele ved et verdenskrydstogt

Flere rederier tilbyder længere rejser, som tager jer på opdagelse flere uger eller måneder ad gangen på tværs af kontinenter. Her fornemmer I virkelig fordelene ved krydstogt – I skal ikke pakke op og ned flere gange, bekymre jer om fly- eller togforbindelser, og I slipper for hele tiden at undersøge, hvor I skal sove, når I ankommer til en ny destination.

På et verdenskrydstogt får I samtidig virkelig noget for pengene – det kan være en relativ billig måde at opleve mange forskellige rejsemål på, fordi måltider og drikkevarer typisk er inkluderet i prisen. Samtidig sparer I virkelig mange penge på transport, og adgang til de bedste attraktioner er typisk inkluderet i de udflugter, som rederierne arrangerer – ofte som en del af prisen for jeres krydstogt.

I får også mulighed for virkelig at udforske alle de faciliteter og aktiviteter skibet har at tilbyde uden at skulle stresse over at nå det hele på den relativ korte tid, et normalt krydstogt varer. Og bare rolig – på verdenskrydstogter gør restauranterne ekstra meget ud af at variere menuerne, så I ikke skal sidde og spise de samme retter på rotation mange måneder i træk!

På et verdenskrydstogt kan I også forvente at skabe længerevarende relationer med de andre passagerer, så der altid er nogen at dele oplevelserne med. Nogle rederier samler også nye passagerer op på dele af et verdenskrydstogt, så der også kommer nye ansigter til. Uanset hvad, bestemmer I helt selv, hvor sociale I ønsker at være.

Udflugter undervejs

På et krydstogt jorden rundt har I muligheden for at besøge både kendte rejsemål og attraktioner og mindre kendte steder langt fra alfarvej. Rederierne er gode til at vække rejsemålene til live med spændende udflugter, som på den ene eller anden måde løfter oplevelsen og giver jer ekstra viden og oplevelser. Det kan f.eks. være guidede ture i havnebyer, kulturelle oplevelser, vandreture, snorkling og dykning, mad- og vinsmagning, og besøg på UNESCO's verdensarvssteder. Der er også en række udflugter, som er specielt designet til børn og familier, såvel som udflugter for de mere eventyrlystne, såsom zipline-ture og kajakture.

Mange af udflugterne er inkluderede i prisen for verdenskrydstogtet, mens andre kan bookes mod et tillæg. Se vores udvalg af krydstogter jorden rundt nedenfor.

Din søgning gav følgende resultat