Cunard
4

Cunard

Traditionsrigt og eksklusivt rederi med mere end 180 års historie.

Cunard har siden midten af 1800-tallet fragtet post og passagerer over Atlanten, og de legendariske transatlantiske crossings mellem New York og Southampton med ocean-lineren Queen Mary 2 er i dag på manges ønskeliste. Her får I ballroom dancing, tjenere med hvide handsker og masser af maritime traditioner. Cunard har tre skibe og et nyt på vej, og sejlprogrammet dækker hele verden.

Flere gange om ugen ifører gæsterne sig smoking og balkjole, og I inviteres til gallamiddag eller temaaften med Big Band i Queens Room, hvor der er scene og dansegulv.

null


Lang og traditionsrig historie

Med en historie, der daterer tilbage til 1840’erne er Cunard et af de ældste og mest traditionsrige rederier i verden og har etableret sig som en af de mest luksuriøse krydstogtoperatører på markedet. Skibene emmer klassisk og tidløs elegance med en art deco-inspireret indretning med teaktræ, marmor og krystal. Glæd jer til skibenes luksuriøse saloner med bløde stole og sofaer, elegante borde og smukke kunstværker og detaljer, hvor I kan slappe af og socialisere.

Det store fokus på maritime traditioner er også at mærke i påklædningen ombord, hvor I vil opleve en høj grad af formalitet. Der er stadig en fast "Black Tie" aften ombord på de fleste af Cunards krydstogter – en tradition, der går tilbage til tiden med oceanlinere, hvor det var almindeligt for passagererne at klæde sig formelt til middag.

null


Masser af aktiviteter ombord

Cunard tilbyder en række faciliteter og aktiviteter ombord på deres skibe, såsom spa og fitnesscenter, biblioteker, teatre og biografer, kasinoer, swimmingpools, butikker og flere spisemuligheder. Der er også et udvalg af unikke aktiviteter, såsom kapsejlads på Queen Mary 2's sportslige dæk og den populære afternoon tea serveret af høflige tjenere i hvide handsker.  

Teaterprogrammet omfatter Broadway-shows, musikalske forestillinger, komedie, opera og ballet, og I kan også deltage i foredrag og workshops med berømtheder og eksperter, som f.eks. kokke og historikere. Der er også mange aktiviteter for børn, herunder en børneklub og en teen lounge.

Kulinariske oplevelser i verdensklasse

På Cunard bliver I forkælet med noget af den bedste mad til søs. Der er en række forskellige restauranter og spisesteder på skibene, som serverer alt fra traditionelle retter til innovative og moderne kulinariske oplevelser.

Queen Mary 2, som er Cunards flagskib, har hele fem hovedrestauranter, der hver især har deres egen stil og menu. Den mest berømte af disse er uden tvivl Britannia Restaurant, som serverer klassiske retter og tilbyder en elegant spiseoplevelse. Desuden findes der specialrestauranter, som går igen på flere af skibene, såsom The Verandah, som tilbyder franske gourmetretter, og Kings Court, som serverer en bred vifte af internationale retter.

null

Sejl i hele verden

Sejlprogrammet er vokset en del siden Cunard startede sine transatlantiske crossings. I dag sejler de fire skibe i hele verden, fra Bali til Barbados, og Grønland til Grækenland.

Ofte stillede spørgsmål

Kan Let's do cruise også booke flybilletter til krydstogtet?
Kan man bestille transport mellem lufthavnen og skibet (transfers)?
Vigtig viden inden rejsen
Hvad er inkluderet i prisen?
Har du spørgsmål til krydstogter generelt?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat