P&O Cruises
7

P&O Cruises

Familievenligt rederi med overkommelige priser.

P&O Cruises er et af verdens ældste og mest kendte krydstogtsrederier. Rederiet har en lang historie, der strækker sig tilbage til 1837, hvor selskabet blev grundlagt som The Peninsular Steam Navigation Company. Oprindeligt startede P&O Cruises som et fragtfirma og transporterede gods og passagerer mellem Storbritannien og Den Iberiske Halvø.

I løbet af årene begyndte P&O Cruises at fokusere mere på krydstogter, og i 1844 lancerede rederiet sin første krydstogtstjeneste, hvor passagerer kunne sejle fra Southampton til Gibraltar.

Børnevenligt rederi med overkommelige priser

I dag er P&O et populært rederi med masser af aktiviteter for hele familien, samt to skibe kun for voksne. Det er et familievenligt rederi med overkommelige priser, og I kan vælge blandt et bredt udvalg af krydstogter i hele verden, fra kortere ture i børnenes efterårs- eller vinterferie til længere ture under fjerne himmelstrøg.

P&O Cruises' flåde består af moderne skibe, der tilbyder et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter ombord. Glæd jer til spektakulære shows og teaterforestillinger, fra Broadway-inspirerede musicals og danseoptrædener til komedieforestillinger og koncerter. Nogle skibe har også biografer og IMAX-teatre, hvor man kan se de seneste film. Der er også flere barer og lounges om bord, hvor I kan nyde live musik, danse eller bare slappe af med en drink.

Gå ikke glip af de lækre poolområder på P&O Cruises’s skibe. Der er ofte både voksneområder og familieområder, så I kan vælge mellem at slappe af i en rolig atmosfære eller nyde sjov og leg med familien. Spaen tilbyder forskellige behandlinger som massage, ansigtsbehandlinger og kropsindpakninger, der er perfekte til afslapning og forkælelse.

De fleste P&O Cruises-skibe har også veludstyrede fitnesscentre, hvor I kan træne og holde jer i form. Der er også mulighed for at deltage i forskellige sportsaktiviteter som basketball, tennis, løbebånd og yoga. Nogle skibe har endda skøjtebaner og klatrevægge for ekstra spænding og udfordring.

null


Saftige bøffer, frisklavet past og lækker sushi

Glæd jer til et bredt udvalg af restauranter til enhver lejlighed. Nyd en snack ved poolen, gå ombord i buffeten i hovedrestauranterne, hvor børnene finder alle deres favoritter, eller træk i festtøjet og lad jer forkæle i en af specialrestauranterne.

I hovedrestauranterne er alle måltider inkluderet i prisen, og her finder I et varieret udvalg af retter, der spænder fra klassiske favoritter til internationale specialiteter. Menuerne omfatter ofte både kød-, fisk- og vegetarretter samt forskellige forretter, hovedretter og desserter, så der med garanti er noget for enhver smag.

I specialrestauranterne kan I se frem til unikke kulinariske oplevelser mod et tillægsgebyr. Sæt tænderne i en saftig bøf i steak-restauranten, eller frisklavet pasta på et italiensk trattoria, aromatisk karry i en indisk restaurant, eller sushi i en japansk izakaya.

null


Ikoniske destinationer og fjerne himmelstrøg

Med P&O Cruises kan I opleve spændende sejlruter i hele verden. Sejl f.eks. til ikoniske destinationer i Middelhavet, eller sejl til fjerne himmelstrøg til Caribien, Asien, Australien eller New Zealand. I kan også tage på et af de populære temakrydstogter, der fokuserer på bestemte interesser eller begivenheder. Det kan f.eks. være kulturelle temaer, vin- og gastronomiske oplevelser, musikfestivaler eller særlige højtidsbegivenheder.

Se krydstogter med P&O Cruises nedenfor.

null

Det kan I se frem til

Familievenligt rederi med masser af aktiviteter og underholdning.

Underholdning i verdensklasse

Musicals, teater, biograf, livemusik, børnediskotek og game shows er blot et udpluk af underholdningen om bord.

Bredt udvalg af suiter

Vælg mellem et bredt udvalg af suiter med eller uden balkon.

Alsidigt rejseprogram

Sejl til Middelhavets perler, paradisøer i Caribien eller den dramatiske norske natur.

Skibe

Din søgning gav følgende resultat