Celebrity Cruises
16

Celebrity Cruises

Alsidigt rederi med imponerende faciliteter

Celebrity Cruises har nogle af de bedste og nyeste skibe på markedet. Her får I moderne og elegant indretning, store kahytter og suiter, et højt serviceniveau, eksklusiv underholdning og ikke mindst et stort fokus på gastronomi. Rederiet er kendt for at tilbyde luksuriøse krydstogter med fokus på moderne design og service i verdensklasse.

Celebrity Cruises’s skibe er opdelt i klasser, hvor hver klasse tilbyder noget helt unikt. I kan f.eks. sejle med skibene i Galapagos Expedition-klassen, som udelukkende sejler til Galapagos, hvor I kan opleve den fantastiske natur på og omkring de berømte øer.

null


Underholdning i verdensklasse

I kan glæde jer til et overdådigt udvalg af aktiviteter og faciliteter, der med garanti gør jeres krydstogt til en mindeværdig oplevelse.

Poolområderne er naturlige samlingspunkter ombord på Celebrity Cruises’s skibe. Nyd et forfriskende dyp i poolen eller slap af i en solstol med udsigt over havet, som glider forbi, alt imens en bartender serverer din favoritdrink.

I kan se teaterforestillinger, musicals, koncerter og comedyshows i skibenes teatre eller se film i biografen. Derudover er der ofte forskellige temaarrangementer og livemusik i baren og loungeområderne, og der er et kasino, hvor I kan prøve lykken med blackjack, roulette og spilleautomater.

Der er altid et stort fokus på sundhed og velvære, og alle skibene har et fitnesscenter om bord, hvor I kan træne og deltage i forskellige fitnessklasser. Der er også et spa- og wellnesscenter, hvor I kan få en række behandlinger, massage, ansigtsbehandlinger og mani- og pedicure.

null

Mad og drikke

Celebrity Cruises er kendt for den høje standard for mad og drikke ombord på deres skibe. Restauranterne tilbyder en bred vifte af gourmetmad, fra fine dining til mere afslappede spisesteder. Main Dining Room er hovedrestauranten ombord, hvor I kan vælge jeres favoritter blandt et bredt udvalg af retter fra forskellige køkkener, såsom amerikansk ”comfort food”, franske specialiteter og italienske pastaretter. Derudover kan I opleve specialrestauranter, hvis menuer dykker ned i et regionalt køkken, såsom Tuscan Grille, som serverer italienske retter, eller Sushi on Five, som tilbyder en omfattende menu med japansk-inspireret mad og sushi.

På mange af skibene tilbydes også forskellige madoplevelser og arrangementer, såsom middage med vin- og madsmagning, madlavnings- og cocktailskurser og specialfester med tema-mad og drikkevarer.

null


Stilfuld indkvartering

Vælg mellem et bredt udvalg af kahytter og suiter ombord på Celebrity Cruises’s skibe, alt efter jeres behov. Indvendige kahytter er et godt valg til jer, som ikke forventer at skulle bruge meget tid i kahytten, mens de store suiter er designet med ekstra komfort i fokus: Her er privat butler, stor privat balkon og adgang til eksklusive områder på skibet.

Et grønt fokus

Celebrity Cruises har et stærkt engagement i bæredygtighed og miljøbevidsthed og arbejder aktivt på at minimere sin miljøpåvirkning ved at implementere grønne teknologier og processer. Den nye generation af skibe er udstyret med motorer, som bruger alternative brændstoffer, og der er avancerede filtrerings- og sorteringssystemer om bord.

Celebrity Cruises er desuden engagerede i en række velgørenhedsorganisationer, som arbejder i de områder, rederiet besøger, og det et af de mest inkluderende rederier i verden.

null


Sejl i hele verden

Celebrity Cruises seljer i hele verden, fra caribiske paradisøer til Middelhavets perler og Østens metropoler. Lad dig inspirere nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Kan Let's do cruise også booke vores flybilletter til krydstogtet?
Kan jeg bestille transport mellem lufthavnen og skibet (transfers)?
Vigtig viden inden rejsen
Hvad er inkluderet i prisen?
Har du spørgsmål til krydstogter generelt?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat