MSC Seaview

MSC Seaview

At sejle med MSC Seaview handler om nærhed til elementerne, fra himmel til hav. Uanset om du nyder en afslappende stund ved poolen med din yndlingsdrink, går en tur langs promenadedækket, spiser en lækker middag under stjernerne eller nyder en afslappende massage i luksuriøse MSC Aurea Spa, har du altid pragtfuld udsigt.

Skønne udendørsområder

Bagerst på skibet finder I flere poolområder på forskellige dæk, som er forbundet af to panoramiske elevatorer. Både Sunset Beach Pool og Panorama Pool tilbyder masser af plads og en storslået udsigt, som giver passagererne følelsen af at være tæt på vandet. Og ønsker I en endnu mere svimlende udsigt, skal I gå en tur på Waterfront Boardwalk og den glasbelagte gangbro – det er dog ikke for sarte sjæle!

Underholdning for hele familien

Bowlingbaner, vandland, teater, børne- og teenageklubber – I kommer ikke til at kede jer på MSC Seaview. Vandlandet dækker flere etager og har hele fem vandrutsjebaner, så selv de mest vovede adrenalin-junkies kan få deres fix. Igennem samarbejder med bl.a. LEGO har MSC udviklet nogle af de bedste børne- og teenageklubber til søs, som garanterer underholdning og engagement for børn i alle aldre.

All-inclusive

Alle måltider i hovedrestauranterne er altid inkluderede, og I kan vælge mellem buffet eller a la carte. Maden er altid varieret og frisklavet, og der er masser at vælge imellem, selv hvis du spiser vegetarisk eller vegansk mad. Nogle restauranter har også områder specielt til børnefamilier, hvor I kan samles om et måltid i uhøjtidelige omgivelser.

I specialrestauranterne disker dygtige kokke op med specialiteter fra hele verden. Ocean Cay serverer en menu med alt godt fra havet, og på Butcher’s Cut kan I se frem til lækre bøffer i en indbydende restaurant, som er inspireret af en traditionel amerikansk steakhouse. I Atelier Bistrot ledes tankerne hen på en fransk bistro med alt hvad dertil hører af franske vine, specialiteter og ægte fransk joie de vivre!

Stilfuld og komfortable indkvartering

MSC Seaview tilbyder kahytter og suiter til ethvert budget, lige fra mindre, indvendige kahytter til luksuriøse suiter med privat veranda, butlerservice og adgang til privat pool, soldæk og restaurant. Uanset valg af kahyt eller suite får I eget bad og toilet, behagelige senge, TV, telefon, safetyboks og minibar.

Alsidigt rejseprogram

Med MSC Seaview kan I sejle i hele verden. Prøv f.eks. de populære sejladser i Middelhavet, hvor I kan vælge mellem et bredt udvalg af ruter, som tager jer til f.eks. det vestlige Middelhav med stop i Barcelona, Cannes, Genova og Rom. Eller tag på et transatlantisk eventyr, I aldrig glemmer, fra Rio de Janeiro, langt den brasilianske kyst til De Kanariske Øer, inden turen slutter i skønne Barcelona. Mulighederne er mange og valget er jeres!

Skibsfakta

Jomfrurejse2018
Gæster5179
Besætning1413
Dæk18
Bredde
41
m
Længde
323
m
Tonnage
154000
BT
Hastighed
21
knob

MSC Seaview

Hold udkig efter det næste rejsemål fra det unikke promenadestrøg 360° Waterfront Boardwalk, svæv langs verdens længste svævebane til havs eller bliv som et barn på ny i den store vandpark. MSC Seaview har den største andel udendørs arealer af alle krydstogtskibe og er et perfekt valg til hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadway-shows, akrobatik og magi – oplev en ny forestilling hver aften i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe