Overvejer I jeres første krydstogt?

Få svar på nogle af de typiske spørgsmål.

Krydstogt som rejseform

Et krydstogt er en fantastisk nem og bekvem rejseform for børn og voksne i alle aldre. Kombinationen af en all inclusive-familieferie med mulighed for at gå på opdagelse på nye destinationer næste hver dag er en oplevelse, man bør unde sig selv mindst én gang. Derfor er et krydstogt oplagt, hvis I rejser flere generationer sammen. Skibene er indrettede med aktiviteter og områder ombord så både børn og bedsteforældre får deres livs ferie. Der er ganske enkelt plads til alle.

Hvordan vælger vi det rigtige rederi?

Der findes mange forskellige former for skibe, rederier og ruter, og du kan nemt finde et krydstogt, som dækker jeres behov. Vælg mellem familievenlige skibe, som kun er designet til at give gæsterne en helt igennem afslappende ferie, uanset om man er 3 eller 67 år. Der findes også andre mere niche-prægede rederier, som tilbyder ekspeditionskrydstogter eller krydstogter, hvor fokus i højere grad er rettet mod kulturelle oplevelser i mere eksklusive omgivelser. Så når vi siger, at krydstogter er for alle, mener vi det virkelig.

Læs mere om vores mange forskellige rederier

Oplev Europas smukke vandveje på et vidunderligt flodkrydstogt.

Hvordan er standarden ombord?

Hvem elsker ikke at blive forkælet og slippe al praktik – bare et øjeblik? På skibene bliver I taget hånd om fra første sekund. Besætningen har kun det ene mål for øje at servicere jer efter alle kunstens regler – og går gerne hele vejen for at I hver dag nyder den bedste mad, de sjoveste aktiviteter og bedste underholdning ombord. Rendyrket luksus på alle parametre.

Skal man stå af skibet?

Det helt unikke ved et krydstogt er selvfølgelig at skibet bevæger sig roligt og elegant fra sted til sted. Hver dag byder på nye udsigter, kulturer, naturscenarier og byer. Hvis man ellers har lyst. Tempoet bestemmer I nemlig helt selv. Måske lokker en rolig dag ombord i stedet – man kan nemlig sagtens vælge at blive, selvom skibet ligger i havn.

Se vores store udvalg af fantastiske destinationer

Hvad koster det?

Prisen inkluderer en ferie i luksuriøse omgivelser, med førsteklasses madoplevelser for børn og voksne, helt fantastisk underholdning og et stort udvalg af aktiviteter. Og så besøger man byer og destinationer undervejs, som man måske ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig at opleve. Så man får virkelig meget for pengene på et krydstogt. Vi anbefaler derfor, at I sammenligner priserne grundigt med andre rejseformer, og husker på, at udgifterne under selve krydstogtet er begrænsede.

Hvornår skal udflugterne bestilles?

De fleste krydstogter har et alsidigt udflugtsprogram. På rejsen stifter man helt naturligt bekendtskab med flere forskellige lande og kulturer, men man er selv herre over på hvilken måde og i hvilket tempo. Måske er man den ene dag i humør til en strandtur på Mallorca mens man et par dage efter står foran Colosseum i Rom. Udflugterne bestilles først ombord – så man ikke på forhånd behøver tage stilling til hvad man gerne vil opleve og hvornår.

Hvad med vind og vejr?

Alle krydstogtsskibe er designet ekstremt stabilt og med henblik på at man mærker så lidt som muligt ombord. Derfor er det også yderst sjældent at nogen oplever fysisk ubehag. Ruterne planlægges ligeledes ud fra lokale vejrforhold, og kaptajnen kan ofte navigere udenom vejrsystemer som kunne være til gene. Præcis som en pilot på et fly.  Skulle man dog være særligt bevægelsessensitiv er det altid muligt at få medicin mod transportsyge ombord, hvis man ikke har medbragt hjemmefra.

Verdens bedste krydstogtsferie

Læs Mie Isaksens sjove blog om fordomme, feriebudgetter og hvorfor det bare er helt vanvittigt på den gode måde at holde ferie til søs. Krydstogt er nemlig for alle. Også jer.

Din søgning gav følgende resultat