MSC Magnifica

MSC Magnifica tilhører MSC Cruises’s Musica-klasse, som er kendt for dens mellemstore skibe, som er designet med luksus og komfort i fokus. Skibene i klassen har plads til omkring 2550 passagerer og tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter, der er designet til at underholde og begejstre gæster i alle aldre.

Designet er elegant og luksuriøst, og rederiets italienske rødder er tydelige i både design og kultur på skibet. Indretningen er inspireret af en blanding af moderne og klassisk design, med høje lofter, store glasfacader og en åben planløsning, som giver et rummeligt og luftigt miljø og en tidløs atmosfære på hele skibet.

Desuden er skibets indretning og design er også blevet tilrettelagt, så der er plads til både familier med børn og par eller enlige rejsende.

Aktiviteter og underholdning

MSC Magnifica giver dig det bedste af to verdener: Musica-klassens afslappede elegance og Fantasia-klassens variation og overdådighed. De mange varierede tilbud på MSC Magnifica giver dig fuldt udbytte af tiden ombord, og skibet lever på alle måder op til sit navn.

Dagtimerne flyver afsted, når der er så mange tilbud at vælge imellem. Børn i alle aldre vil elske de mange klubber med aktiviteter og underholdning, som er designet til at bryde isen og forme nye venskaber. Poolområderne indbyder også til både afslapning og aktivitet, og der er områder forbeholdt voksne.

Om aftenen kan I opleve spektakulære shows og forestillinger i teatersalen, som har plads til op til 1.200 gæster. Derudover kan I besøget skibets kasino, diskotek eller 4D-biograf, eller nyde en drink i en af de mange barer om bord, hvor der også indimellem spilles livemusik. Og foretrækker I en rolig aften, kan I nyde stjernehimlen fra dækket.

Træning og velvære

Der er både indendørs og udendørs pools og et overdådigt spaområde med jacuzzi og flere behandlingsrum, hvor I kan nyde en afslappende massage eller en skønhedsbehandling. Hvis I trænger til at bevæge jer lidt, kan I også benytte jer af skibets tennisbane, eller tage et spil minigolf eller billard. Derudover er der også et veludrustet fitnesscenter og en løbebane.

Mad og drikke

Der er adskillige restauranter og barer på skibet, som alle er designet med deres egen unikke stil og atmosfære. For eksempel er L'Oasi Restaurant inspireret af en grøn oase og har en afslappet og indbydende atmosfære, mens L'Edera Restaurant er mere formel og klassisk i sin indretning.

I hovedrestauranterne kan I smage mad fra hele verden. Her går de italienske rødder igen med et bredt udvalg af middelhavsretter, og menuen ændres hver dag.

I specialrestauranterne dykker dygtige kokke ned i mere regionale køkkener, som f.eks. i Oriental Plaza, som serverer mad med en asiatisk twist.

De mange barer og lounger serverer et stort udvalg af udsøgte vine og internationale øl, klassiske og innovative cocktails, whiskys, alkoholfrie drikkevarer og snacks i hyggelige og komfortable omgivelser.

Skibsfakta

Jomfrurejse2009
Gæster2550
Besætning987
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
89600
BT
Hastighed
22
knob

MSC Magnifica

Se en film under stjernerne på pooldæk, træn med havudsigt, og lad dine smagsløg opleve autentisk italiensk gelato. MSC Magnifica er et moderne flydende resort, hvor følelsen er indbydende, italiensk og elegant.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev Broadway, akrobatik og magi i teatret. Derudover er der temafester, levende musik og meget mere.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe