MSC World Europa

MSC World Europa

MSC World Europa er banebrydende inden for bæredygtig teknologi og sætter en helt ny standard for miljøvenlige krydstogtskibe. Jomfrurejsen blev sejlet i december 2022, og I kan derfor se frem til et helt nybygget og topmoderne skib med masser af aktiviteter og underholdning.

Bæredygtigt krydstogt

MSC World Europa er skabt med fremtiden i tankerne. Det er det første MSC-krydstogtskib til at sejle på flydende naturgas, som udleder langt færre skadelige stoffer end konventionelle brændstoffer. Derudover er skibet udstyret med et sofistikeret rensesystem til spildevand, så det skader miljøet mindst muligt. Og endelig er propellerne udviklet, så de mindsker undervandsstøj, som generer fisk og havdyr.

En futuristisk oplevelse

MSC World Europas høje ambitioner stopper ikke ved miljøet. Skibet er designet til at løfte underholdningsniveauet og gæsteoplevelsen til helt nye højder. Den ikoniske agt er designet i en y-form, som leder til en 104-meter lang promenade med udsigt til havet. Her finder I også skibets måske mest iøjefaldende attribut The Venom Drop @ The Spiral, der med sine 11 etager er den længste glidebane til søs.

Overalt vil I opleve imponerende fællesarealer, som på hver deres måde bidrager til atmosfæren ombord på MSC World Europa. Den naturskønne Panorama Lounge indbyder til musikoplevelser, I aldrig glemmer, i flotte omgivelser med udsigt til havet gennem de store panoramavinduer. Park Arena er et multifunktionelt teater, hvor I kan opleve film, game shows og underholdning for børn samt temafester.

Mad for alle sanser

Tag på verdensrejse gennem dine smagsløg ombord på MSC World Europa. Med intet mindre end 19 spisesteder er I garanteret at finde noget, som vækker appetitten. Se hvordan de dyrker egne grøntsager ved hjælp af hydroponiske bede i Chef’s Garden Kitchen, eller dyk ned i menuen med alt godt fra havet på La Pescaderia.

I kan også sætte tænderne i en saftig bøf tilberedt præcis efter jeres ønsker i den amerikanske steakhouse, eller hvad med tacos og burritos i den latinamerikanske restaurant Hola! Tacos & Cantina? Og som altid kan I finde et stort udvalg i hovedrestauranternes buffeter og a la carte-menu.

God til familier                          

Med så stort et udvalg af aktiviteter og underholdning er MSC World Europa et oplagt valg til familier. Her er noget for både børn og voksne, til leg og til fordybelse. Tag børnene med i MSC Foundation Centre, et interaktivt legecenter, som forvandles til et 3D akvarium, hvor de kan lære om vigtigheden af at passe på miljøet. Voksne kan lære om de projekter, som MSC Cruises støtter og give donationer til MSC Foundation og deres samarbejdspartnere.

Trænger I til forkælelse og afslapning, kan I besøge skibets Aurea Spa, hvor dygtige behandlere kan løsne selv de mest genstridige knuder. Med til spaen hører også et termisk spaområde med sauna og steamrum, samt skønhedssalon og neglesalon.

Skibsfakta

Jomfrurejse2022
Gæster6761
Besætning2139
Dæk19
Renoveret
2022
Længde
330
m
Tonnage
205700
BT
Hastighed
22
knob

MSC World Europa

Slap af ved poolen, oplev illusioner vist på promenadens gigantiske digitale kuppeltag, besøg forlystelsesparken eller se et blændende Broadway-show. På et krydstogt med MSC World Europa kan du vælge mellem en bred vifte af aktiviteter for hele familien. Dette flydende resort er det første LNG-drevne fartøj i MSC Cruises' flåde.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Underholdningen byder på et stort og varieret udvalg for alle – fra flådens største vandland med VR-teknologi vandrutsjebaner til Luna Park Studio, et multifunktionelt område med 300 pladser, der er skræddersyet til forskellige forestillinger og andre arrangementer.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe