Explora Journeys
2

Explora Journeys

Nyt rederi med enestående oplevelser.

Exploras skibe er en hyldest til luksus og eventyr, og kombinerer komfort med elegancen fra et førsteklasses krydstogtskib. Skibene er designet til at give rejsende en unik oplevelse med enestående faciliteter og service ombord, og udsigt til nogle af verdens mest afsides og uforglemmelige destinationer.

null


Dit hjem væk fra 'hjemme'

Skibene er nøje designet til at opfylde de højeste standarder for komfort og bekvemmelighed. Kabinerne er rummelige og elegant indrettede med moderne faciliteter og luksuriøse detaljer, der sikrer, at rejsende føler sig hjemme under deres rejse. Desuden tilbyder skibene en række faciliteter, som gourmetrestauranter, spa- og wellnesscentre, fitnesscentre og underholdning for enhver smag og interesse.

Skræddersyede madoplevelser

Explora Journeys sætter en tårnhøj standard for madoplevelserne ombord, og kombinerer førsteklasses ingredienser med talentfulde kokke for at skabe gastronomiske oplevelser i verdensklasse, der afspejler de forskellige destinationers kultur og smage. Uanset om du indtager en elegant middag med flere retter i en luksuriøs restaurant, en afslappet frokost på dækket eller en picnic på en afsidesliggende strand, er måltiderne ombord på Explora Journeys' skibe en oplevelse i sig selv.

null


Kurs mod fjerne destinationer

Hvad der virkelig adskiller Explora Journey, er rederiets evne til at udforske fjerne og mindre tilgængelige destinationer. Med skibenes mindre størrelse og avancerede teknologi kan de nå destinationer, som større krydstogtskibe ikke kan komme til, hvilket giver rejsende mulighed for at opleve unikke og afsidesliggende områder uden at gå på kompromis med komfort.

Førsteklasses besætning

De forskellige underholdnings- og ekspeditionsteams, kokke og tjenere er nøje udvalgt til at yde den bedst tænkelig service og sørge for, at man er underholdt, oplyst og forkælet på alle tidspunkter af rejsen.

null

Skibe

Din søgning gav følgende resultat