Middelhavet

Ikoniske seværdigheder, betagende historie, vekslende kulturer og pragtfuld mad. På krydstogt i Middelhavet får I det hele. Svøm i turkisblåt vand ved de græske øer, dyk ned i historien i Antikkens Rom, eller udforsk Gaudís mange værker i Barcelona. Og når I ikke tager på opdagelse på land, kan I nyde livet om bord jeres krydstogtskib, som tilbyder et hav af aktiviteter og underholdning, eller blot slappe af i rolige omgivelser i jeres kahyt.

Populære rejsemål i Middelhavet

Middelhavscharme

Krydstogter i Middelhavet er en populær måde at opleve de mange forskellige lande og kulturer, der grænser op til Middelhavet. Dette er for mange den ultimative krydstogtdestination, pga. de mange valgmuligheder, og næsten alle rederier tilbyder krydstogter i Middelhavet, så I kan stort set vælge på alle hylder.

Typisk vil et krydstogt i Middelhavet besøge flere forskellige havne i forskellige lande. Nogle af de mest populære destinationer inkluderer Barcelona, Rom, Athen, Venedig og Dubrovnik. Ud over disse kendte byer kan I også besøge mindre byer og øer, der ofte har en rig historie og kultur, som inviterer til eventyr.

Rejs f.eks. til det vestlige Middelhav og oplev Barcelonas fantastiske arkitektur, prøv Valencias verdensberømte paella og udforsk Mallorcas mere uspolerede sider, inden turen går mod den franske riviera og det glamourøse St. Tropez, smukke Cannes og idylliske Nice. Andre ruter tager jer fra Venedig i det nordlige Italien ned langs den kroatiske kyst af Adriaterhavet, hvor I kan opleve små hyggelige havnebyer, spændende historie og stolt kultur.

I Middelhavet kan I også opleve nogle af verdens mest berømte attraktioner og et væld af seværdigheder, hvoraf mange er på UNESCO’s Verdensarvsliste. I det østlige Middelhav kan I f.eks. besøge nogle af Oldtidens vigtigste monumenter og knudepunkter fra Akropolis og Parthenon i Athen til gamle ruiner, forter og byer på Kreta, Rhodos og Santorini.

Få det meste ud af rejsemålene

Rederierne er gode til at vække rejsemålene til live med spændende udflugter, som på den ene eller anden måde løfter oplevelsen og giver jer ekstra viden og oplevelser. Det kan f.eks. være guidede ture i havnebyer, kulturelle oplevelser, vandreture, snorkling og dykning, mad- og vinsmagning, og besøg på UNESCO's verdensarvssteder.

Uanset hvilken rute I vælger, vil I opleve den specielle stemning, som gør Middelhavet til noget helt særligt. Nyd et glas hvidvin på en hyggelig fortovscafe, mens I ser lokallivet udfolde sig, eller besøg lokale markeder med overdådige udvalg af oste, pølser, oliven, olier, vine med mere. Hop i det krystalklare, azurblå hav og nyd flotte sandstrande.

Det er værd at bemærke, at klimaet og vejret i Middelhavet kan variere afhængigt af årstiden. Generelt er sommermånederne varme og solrige, mens foråret og efteråret kan være mere behagelige og milde. Vinteren kan være køligere og mere regnfuld i nogle områder.

Se vores store udvalg af krydstogter i Middelhavet nedenfor.

Find krydstogter i hele Middelhavet

Din søgning gav følgende resultat