Norwegian Cruise Line
19

Norwegian Cruise Line

Et uformelt og afslappet rederi med plads til hele familien.

Et krydstogt med Norwegian Cruise Line handler om at tilbringe kvalitetstid med hinanden i afslappede omgivelser. Familier nyder godt af store kahytter og et væld af børneaktiviteter, mens par og singler har muligheden for at trække sig tilbage i mere rolige omgivelser kun for voksne. Her er ingen faste spisetider eller dress codes - find blot den restaurant eller café, som tiltaler jer, og spis når I lyster.

null


Afslappede krydstogter med masser af aktiviteter

Norwegian Cruise Line er et af verdens største krydstogtrederier og blev grundlagt i 1966 under navnet Norwegian Caribbean Line. Rederiet består af en flåde af mere end 20 skibe, som sejler til destinationer over hele verden.

Norwegian Cruise Line er kendt for at tilbyde en "freestyle" cruising-oplevelse, hvor I har stor fleksibilitet til at vælge jeres egne spisetider, påklædning og aktiviteter om bord. Dette adskiller sig fra nogle andre krydstogtrederier, som kræver specifik påklædning til visse tidspunkter og faste spisetider.

I kan se frem til en bred vifte af underholdning og aktiviteter om bord, herunder live musik, teaterforestillinger, kasinoer og vandsport. Derudover er der også en række aktiviteter til børn og unge, såsom en vandrutsjebane og en klatrevæg.

null


Mad og drikke

Norwegian Cruise Line har et stort udvalg af restauranter og spisemuligheder, bl.a. specialiserede restauranter, som fokuserer på et specielt køkken eller region. Restauranterne varierer fra skib til skib og inkluderer f.eks. på nogle skibe Cagney's Steakhouse, som serverer bøffer i høj kvalitet, Le Bistro”, som serverer fransk mad, og Teppanyaki, en japansk restaurant, hvor kokkene tilbereder maden lige foran jer på en grill.

I buffetrestauranterne kan I gå ombord i et overdådigt udvalg af mad fra hele verden, og her er også gode muligheder for passagerer, som følger en vegetarisk eller vegansk diæt. På nogle skibe finder I desuden poolside grills, pizzeriaer og caféer, der serverer kaffe og kager. Der er også mulighed for at bestille roomservice til jeres kahyt eller suite.

null


Plads til alle

Norwegian Cruise Line har flere forskellige kategorier af kahytter og suiter, som varierer i størrelse, beliggenhed og faciliteter.

De mest grundlæggende kahytter på Norwegian Cruise Line er indvendige kahytter, som ikke har nogen vinduer eller balkon. Udvendige kahytter har vinduer, som giver naturligt lys og en udsigt ud til havet.

Balkonkahytter er populære blandt mange, da de giver en privat balkon, hvor I kan nyde havudsigten og få lidt frisk luft.

Suiter på Norwegian Cruise Line er mere rummelige og komfortable og kan have forskellige faciliteter, såsom separate sove- og opholdsområder, spiseborde, store balkoner og privat butlerservice. Haven-suiten har desuden adgang til et privat dæk og Haven-område med swimmingpool, spabad og solterrasse.

Norwegian Cruise Line tilbyder også en unik type kahytter kaldet "Studio" for solo-rejsende. Disse er mindre kahytter designet specielt til en person og er placeret i et privat område med adgang til en fælles lounge, hvor solo-rejsende kan mødes og socialisere.

null

Ofte stillede spørgsmål

Kan Let's do cruise også booke vores flybilletter til krydstogtet?
Kan jeg bestille transport mellem lufthavnen og skibet (transfers)?
Vigtig viden inden rejsen
Hvad er inkluderet i prisen?
Har du spørgsmål til krydstogter generelt?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat