MSC Virtuosa

MSC Virtuosa er sammen med MSC Grandiosa de største skibe i MSC’s voksende flåde. Skibet tilhører Meraviglia Plus-klassen, som er kendetegnet ved store, moderne skibe med innovative løsninger og et fokus på energieffektivitet og miljø.

Navnet Virtuosa stammer fra ordet virtuos, som betyder en meget musikalsk person, og musik er et gennemgående tema. Hvert dæk er for eksempel opkaldt efter et musikinstrument, og mange steder vil I finde referencer til musikkens verden.

En klasse for sig

Med Meraviglia Plus-klassen har MSC Cruises bygget nogle af de mest avancerede og imponerende krydstogtskibe, der findes. I skibets hjerte, Galleria Virtuosa-promenaden, finder I et stort udvalg af specialrestauranter, barer og butikker med mere end 250 mærker. Over promenaden er et kuppeltag med LED-skærme, hvor I kan se fantastiske billedshow, og man får oplevelsen af at gå i et andet univers, når f.eks. Mælkevejen eller New York’s skylinje pludselig dukker op.

Aktiviteter og underholdning for børn og voksne

MSC Virtuosa har nogle af de største poolområder til søs. Glæd jer til intet mindre end fem unikke pools, som har plads til mere end 1.000 passagerer på én gang uden at der dog på noget tidspunkt føles trængt. Der er desuden et omfattende vandland med vandrutsjebaner, boblebade og et hav af vandbaserede aktiviteter. Nogle steder er forbeholdt voksne, så der er rig mulighed for at trække sig tilbage i rolige omgivelser.

MSC Cruises er kendt for deres samarbejder med partnere, som beriger gæsteoplevelsen, og MSC Virtuosa er ingen undtagelse. Rederiets langvarige partnerskab med LEGO tager nye højder på skibet, hvor hele legeområder og aktiviteter er designet af legetøjsgiganten.

Om aftenen kan I samles i teatret og se det verdenskendte Cirque du Soleil-show, som er skabt specielt til MSC Cruises.

Forkælelse og velvære

Lad krop og sjæl få hvile i MSC Aurea Spa, en luksuriøs spa med inspiration fra balinesiske velværetraditioner. Slap af i spaafdelingen eller lad de dygtige stylister i salonen og neglespaen forkæle dig. Området inviterer i det hele taget til fordybelse og ro, og man kan let tilbringe en hel dag her.

Ønsker I endnu mere forkælelse, er MSC Yacht Club måske for jer. Området kan beskrives som et skib på skibet og består af eksklusive suiter med butlerservice og egen bar, a la carte restaurant, pool og soldæk.

Noget for enhver smag

I finder intet mindre end 10 restauranter og 21 barer ombord på MSC Virtuosa – det højeste antal på noget MSC-skib. I hovedrestauranterne serveres mad fra hele verden, og her er noget både for de mere nysgerrige og for dem, som hælder mest til klassikere som burgers, pasta og pizza. I specialrestauranterne står dygtige kokke klar med specialiteter fra hele verden. På MSC Virtuosa finder I også det helt nye madkoncept Indochine Restaurant, som serverer en menu med fransk-vietnamesiske retter og et stort udvalg af vegetariske og veganske retter.

Skibsfakta

Jomfrurejse2021
Gæster6297
Besætning1700
Dæk19
Bredde
43
m
Længde
331
m
Tonnage
181000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Virtuosa

Nyd livet ved poolen, oplev illusioner skabt af promenadegadens gigantiske storskærmstag, besøg forlystelsesparken eller se et glitrende Broadwayshow. På et krydstogt med MSC Virtuosa er der masser af oplevelser for hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temafester, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe