Uniworld River Cruises
17

Uniworld River Cruises

Tidsløs elegance og suveræn service.

Uniworld River Cruises er det ypperste inden for flodkrydstogter. Glæd jer til prisvindende suiter, overdådige madoplevelser og luksuriøse faciliteter. Flåden består af mindre, elegante skibe med plads til op til 120 gæster, og I kan derfor se frem til et krydstogt med fokus på gæsterne og afslapning i intime omgivelser.

Femstjernet service er rederiets varemærke. Der er 24 timers roomservice, og på alle flodkrydstogter i Europa kommer suiterne desuden med privat butlerservice. Flåden består af elegante skibe, der alle har et unikt design og indretning, der er inspireret af de regioner, de sejler i. Ombord vil I finde en række faciliteter og aktiviteter, der er skræddersyet til voksne rejsende. Uniworld tilbyder ikke særlige aktiviteter og faciliteter målrettet børn og teenagere.

De fleste skibe har en lounge og bar, hvor I kan slappe af og nyde en drink eller socialisere med andre rejsende. Nogle skibe har også en swimmingpool, spa og fitnesscenter, hvor I kan træne eller få en afslappende behandling.

null


Fokus på stil og komfort

På Uniworld River Cruises's flodkrydstogter kan I se frem til rummelige kahytter og suiter, som er indrettet med fokus på stil og komfort, og de er designet til at skabe en hjemlig atmosfære med elegante møbler og bløde tekstiler, der er inspireret af den region, hvor skibet sejler.

Kahytterne og suiterne varierer i størrelse og indretning afhængigt af skibet, men de fleste er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, gratis Wi-Fi, en minibar, hårtørrer, pengeskab og en komfortabel seng. Suiterne er typisk større end kahytterne og kan inkludere en separat stue, et spisebord, en stor balkon eller endda en privat tagterrasse med jacuzzi.

null


Fremragende mad- og vinoplevelser

Når I sejler med Uniworld River Cruises kan I forvente fremragende mad og vinoplevelser ombord. Kokkene gør en dyd ud af at finde sæsonens bedste ingredienser, og menuerne er designet til at afspejle de kulinariske traditioner i de regioner, skibene sejler igennem. Der er typisk mindst en restaurant, hvor I kan nyde morgenmad, frokost og middag. Nogle skibe har også en ekstra spisemulighed, såsom en bistro eller en grillbar.

På nogle krydstogter kan I også se frem til særlige gastronomiske oplevelser, såsom madlavningskurser med skibets kokke og vinsmagninger med lokale vinproducenter.

null


Store kulturoplevelser i hele verden

Uniworld River Cruises er unik, da rederiet kun tilbyder flodkrydstogter til nogle af verdens mest berømte floder, inklusive Donau, Rhinen, Main, Mosel, Seinen, Po, Douro, Volga, Ganges og Mekong. Flodkrydstogterne er ofte fokuseret på kultur, historie og gastronomi i de områder, I besøger, og I vil ofte have mulighed for at udforske lokale byer og landsbyer på guidede ture og opleve lokale kulinariske specialiteter. Rederiet har også nogle tema-krydstogter, der fokuserer på specifikke interesseområder, såsom vin og gastronomi eller kunst og musik.

I kan også tage på en række guidede udflugter og aktiviteter ombord og på land, som er inkluderet i prisen for krydstogtet. Disse kan omfatte guidede ture i byerne og landsbyerne, vin- og madsmagninger, kulturelle oplevelser og meget mere.

Skibe

Din søgning gav følgende resultat