Krydstogter med børn

Få rejseformer egner sig så godt til familier som krydstogter. Her er noget for alle generationer, og I kan nyde et væld af aktiviteter og underholdning, som familie eller opdelt, uden at nogen behøver at gå på kompromis. Specielt Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean International er populære hos familier, men mange rederier tilbyder krydstogter, som er egnet for hele familien.

Børneklubber og legepladser

Der er mange fordele ved at tage på krydstogt med børn. Mange rederier henvender sig specifikt til familier, som rejser med børn, og designer gæsteoplevelsen med børn og teenagere for øje. Her er et bredt udvalg af underholdning til børn, såsom børneklubber, poolområder og legepladser, som kan give forældre mulighed for at slappe af, mens børnene er beskæftiget med sjove aktiviteter.

I børneklubberne er der ofte personale, som er specielt uddannet i at tage sig af børn, og de er gode til at finde på aktiviteter og spil for børn i alle aldre, såsom ansigtsmaling, skattejagter, teater- og musikforestillinger, pyjamasfester, og meget mere. Det er også almindeligt, at besætningen arrangerer sportsaktiviteter, som børnene kan deltage i, såsom fodbold, basketbold, volleyball, og minigolf. Nogle krydstogtsskibe har også skøjtebaner, klatrevægge, og andre sjove sportsaktiviteter.

Ønsker I at lave ting sammen som familie, er der også masser af aktiviteter som både børn og voksne kan nyde sammen. Det gælder f.eks. filmvisninger, spilturneringer, teaterforestillinger og sportsaktiviteter.

Mad og oplevelser i børnehøjde

Krydstogtskibene har typisk et stort udvalg af mad og drikke, som kan tilfredsstille selv de mest kræsne børn og voksne. På de store skibe vil der typisk være tematiske restauranter, som henvender sig til børn med særlige børnevenlige menuer og aktiviteter, såsom madlavning. Der er ofte også mulighed for at tilpasse måltiderne efter særlige kostbehov eller præferencer.

Når I rejser på krydstogt med børn, giver det jer mulighed for at udforske nye destinationer på en let og bekvem måde. Krydstogtskibe stopper typisk ved flere havne undervejs, hvor I kan gå på opdagelse og opleve nye steder og kulturer. Med et krydstogt slipper I for besværet med transport mellem de forskellige rejsemål og bøvlet med at finde et passende sted at overnatte, og I sparer tid ved ikke at skulle pakke ud, hver gang I kommer til et nyt sted.

De fleste krydstogtskibe har sammenhængende kahytter, som egner sig godt til familier, som rejser med børn. Kahytterne ligger ved siden af hinanden og kan åbnes op, så I bor sammen som en familie. Nogle suiter har også flere forskellige soveværelser, som gør det muligt for familier at bo sammen.

Når I sejler på krydstogt med børn, vil I opleve at mange af de andre passagerer også har børn, og det skaber et fællesskab familierne imellem. Børnene får lynhurtigt venner og skaber minder for livet, og I kan som voksne også dele oplevelsen med ligesindede familier.

Se vores store udvalg af krydstogter, som egner sig for børn, nedenfor.

Din søgning gav følgende resultat