Croisi Europe
37

Croisi Europe

Rejs på Europas smukkeste floder

Hvis du troede, at krydstogter kun er rejseoplevelser på de store oceaner, præsenterer vi dig hermed for Croisi Europe Cruises. Rederiet, som byder på en række uforglemmelige rejser på nogle af Europas smukkeste vandveje, og puster nyt liv i din oplevelse af lande og destinationer, du måske har besøgt tidligere. Med over 45 års erfaring, har Croisi perfektioneret kunsten at skabe intime og indbydende flodkrydstogter, der kombinerer komfort, kvalitet og originalitet med store kulturelle oplevelser og fantastiske europæiske naturscenarier.


Oplev Europas hjerte

Rederiets flåde tæller over 50 skibe, som sejler på floder som Seinen, Rhônen, Donau, og giver gæsterne muligheden for at opleve Europas hjerte fra et helt unikt perspektiv. Gastronomien ombord repræsenterer det bedste af fransk kulinarisk ekspertise med lækre retter, der afspejler de regioner, skibene passerer.

null

Hyggelig atmosfære og elegante kahytter

CroisiEuropes skibe er kendt for en superhyggelig atmosfære og elegant indrettede kahytter, der sikrer en komfortabel rejse. Sejlruterne er udarbejdet med fokus på optimal kulturel indsigt og store historiske oplevelser, med guidede ture og ekspertforedrag. Et krydstogt med CroisiEurope giver dig derfor altid en dybere forståelse for de destinationer, du besøger, kombineret med det dejligt afslappende liv på vandet.

null

Skibe

Din søgning gav følgende resultat