MSC Seashore

MSC Seashore tilhører MSC Cruises’s Seaside-klasse, som har nogle af de største og mest moderne skibe i MSC Cruises’s flåde. Skibene er en ny generation af avancerede og elegante skibe med et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter ombord. Skibene i Seaside-klassen har plads til mere end 5.000 passagerer.

MSC Seashore er intet mindre end 323 meter langt og 41 meter bredt, og er dermed et af de største skibe i MSC Cruises’s flåde. Skibet blev indsat i 2021 og fremstår både moderne og elegant med smarte løsninger og et flot design med fokus på detaljer. Der er bl.a. en stor lys salon, som er et naturligt samlingspunkt på skibet, samt en lang promenade rundt om skibet, som inviterer til gåture med udsigt over havet.

Vandland til søs

Vand er ikke overraskende et centralt tema på MSC Seashore. Infinity-poolen er et dejligt sted at slappe af og nyde omgivelserne, som glider forbi, mens bølgebassinet er populært blandt børn og teenagere. Udover de tre poolområder er der også rig mulighed for at udleve sin indre vandhund i Aquapark, et stort vandland for hele familien. Glæd jer til intet mindre end fire vandrutschebaner, vandkanoner og en splash-pool.

I finder desuden masser af sports- og fitnessfaciliteter ombord. MSC Seashore har en sportsbane, fitnesscenter og yoga-område, så du kan holde dig i form og nyde udsigten over havet på samme tid. MSC Aurea Spa er et eksklusivt spaområde med et udvalg af behandlinger og massager samt behagelige områder, hvor du kan slappe af i rolige og indbydende omgivelser.

Underholdning i verdensklasse

Skibene i Seaside-klassen er kendte for deres verdensklasse underholdning og MSC Seashore er ingen undtagelse – her er noget for gæster i alle aldre. Oplev skibets helt nye 5D-biograf eller test dit mod på tovbanen.

Er du til mere afslappende underholdning, er der dagligt levende musik i skibets store, smukke salon, mens teatret om aftenen danner rammen for nogle af de flotteste shows til søs. I kan også prøve lykken i skibets kasino eller blot nyde en cocktail i en af de mange barer og lounges ombord.

Banebrydende teknologi

MSC Seashore er bygget med et stort fokus på bæredygtighed og er udstyret med den nyeste teknologi. Skibet har bl.a. et avanceret luftfiltreringssystem, som bruger UV-C lamper til at nedbryde virus og bakterier i luften indendørs. Derudover er MSC Seashore udstyret med energibesparende ventilation og aircondition, samt et rensesystem til skibets spildevand.

Spændende sejlruter

MSC Seashore tilbyder et alsidigt rejseprogram med ruter over det meste af verden. Sejl f.eks. på de populære ruter i Middelhavet, eller tag på en af de længere ”Grand Voyages” fra Rom, gennem det vestlige Middelhav til Marseille og Barcelona, og over Atlanten til solskinsrige Caribien og uimodståelige Miami.

Skibsfakta

Jomfrurejse2021
Gæster5877
Besætning1648
Dæk18
Bredde
41
m
Længde
339
m
Tonnage
169500
BT
Hastighed
21
knob

MSC Seashore

Hold udkig efter det næste rejsemål fra det unikke promenadestrøg 360° Waterfront Boardwalk, prøv verdens længste ziplinebane til havs eller bliv som et barn på ny i den store vandpark. MSC Seashore har den største andel udendørs arealer af alle krydstogtskibe og er et perfekt valg til hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadway-shows, akrobatik og magi – oplev en ny forestilling hver aften i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe