MSC Meraviglia

MSC Meraviglia tilhører MSC Cruises’s klasse af samme navn og er et af de største krydstogtskibe i verdenen. Her er plads til intet mindre end 5714 passagerer og mere end 1.500 besætningsmedlemmer fordelt over 20 dæk, og med et imponerende udvalg af faciliteter ombord kan MSC Meraviglia bedst beskrives som et flydende resort med alt hvad dertil hører af pools, restauranter og underholdning.

Skibets design er elegant og tidløst med flotte detaljer hele vejen igennem. De smukke krystalbelagte trapper i Infinity Lounge på dæk 6 er en stjerne værdig, og Galleria Meraviglia udgør et sprudlende og indbydende centrum, hvor I kan spise, shoppe og bare slappe af i godt selskab.

MSC Cruises’s italienske rødder er et gennemgående tema på skibet, lige fra de flotte billeder på væggene til maden, som serveres i hovedrestauranterne.

Den nyeste teknologi

MSC Meraviglia er et af de mest moderne og teknologisk avancerede krydstogtskibe i verden, og gæsteoplevelsen er altid i centrum. Et af de nyeste initiativer i MSC Cruises’s flåde er Zoe, en avanceret digital assistent, der kan give passagerer information om skibet og besvare spørgsmål på flere sprog.

MSC Cruises har et stort fokus på bæredygtighed, og MSC Meraviglia er et af de mest bæredygtige krydstogtskibe i verden. Skibet er udstyret med en række miljøvenlige teknologier og systemer, herunder et avanceret affaldshåndteringssystem og et rensningsanlæg til spildevand.

Underholdning og aktiviteter

I vil ikke komme til at kede jer ombord på MSC Meraviglia! Skibet er et sandt overflødighedshorn hvad angår underholdning og aktiviteter, og uanset om I er et par på bryllupsrejse eller en familie med flere generationer er der noget at tage sig til.

Skibets hovedteater, Broadway Theatre, er vært for 12 specialdesignede shows i løbet af en uges krydstogt fra musikalske optrædener til tryllekunst og akrobatik – der noget for enhver smag. Filmentusiaster vil elske skibets biograf, Atmosphere Cinema, som tilbyder 5D-effekter og et stort udvalg af film, både nye udgivelser og klassikere.

Der er også et interaktivt VR-teater, og virtuelle realitetsspil kan spilles i en interaktiv virtuel verden ombord på skibet, og har man brug for at brænde noget energi af med fysisk aktivitet, kan man vælge mellem en række sportsfaciliteter, såsom løbebane, fitnesscenter, basketballbane, og endda en minigolfbane.

Kulinariske oplevelser

MSC Meraviglia har mere end 12 forskellige restauranter og barer, der serverer mad fra hele verden. I hovedrestauranterne kan I nyde dejlige middelhavsretter og klassiske italienske retter, mens specialrestauranterne byder på bl.a. italiensk ”slow food”, saftige bøffer, frisklavet sushi og asiatiske fusionsretter. Der er også et streetfood marked med mad fra hele verden og en chokoladefabrik til den søde tand.

Der er også et stort udvalg af barer til enhver lejlighed, uanset om I er en til champagne og klassiske cocktails i elegante omgivelser til tonerne fra en pianist, eller en fadøl i mere afslappede omgivelser.

Skibsfakta

Jomfrurejse2016
Gæster4500
Besætning1536
Dæk15
Bredde
43
m
Længde
316
m
Tonnage
171598
BT
Hastighed
23
knob

MSC Meraviglia

Nyd livet ved poolen, oplev illusioner skabt af promenadegadens gigantiske storskærmstag, besøg forlystelsesparken eller se et glitrende Broadwayshow. På et krydstogt med MSC Meraviglia er der masser af oplevelser for hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med MSC Meraviglia bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe