MSC Seaside

MSC Seaside blander med sit banebrydende design indendørs og udendørs områder, så passagererne altid føler sig tæt på havet. Som en del af MSC Cruises’s Seaside-klasse, er skibet designet som en hyldest til netop havet, og overalt vil du opleve en smuk synergi mellem hav og skib.

Skibet har plads til 5.100 passagerer og er udstyret med nogle af de samme faciliteter som de andre skibe i klassen, nemlig vandland med flere forskellige vandrutsjebaner, boardwalk med glasbund, panorama-elevatorer, det lækre MSC Aurea Spa og meget andet.

Udearealer med omtanke

Udearealerne på MSC Seaside er designet så I kan se havet næsten uanset hvor I befinder sig. Agterud er Miami Beach Pool på dæk 16 og South Beach Pool på dæk 7 forbundet af elevatorer med panoramaudsigt, så I har frit udsyn til havet, når I kører op og ned med elevatorerne.

Waterfront Boardwalk er et bredt promenadedæk, som strækker sig langs skibets sider. På begge sider bliver trædækket på et tidspunkt til glas, så man virkelig får fornemmelsen af at være tæt på havet. Fra Waterfront Boardwalk er der desuden adgang til forskellige restauranter, barer og det fireetagers høje atrium.

Mad for enhver smag og begivenhed

Skal I fejre en rund fødselsdag, markere en bryllupsdag eller blot tilbringe en hyggelig stund i afslappede omgivelser, har I masser af muligheder på MSC Seaside. I hovedrestauranterne er alle måltider altid inkluderet i prisen for jeres krydstogt, og I kan vælge mellem både buffet eller a la carte. Her finder både børn og voksne alle deres livretter, og der er desuden masser af valgmuligheder for folk, som spiser vegetarisk eller vegansk eller har forskellige madallergier.

I specialrestauranterne finder I desuden lækre specialiteter fra hele verden og mere tematiske menuer. Nyd for eksempel lækker friskfanget fisk og skaldyr i Ocean Cay Restaurant, eller saftige bøffer grillet til perfektion i Butcher’s Cut. Begge restauranter har desuden et stort vinkort med udsøgte vine, som enten kan købes individuelt eller tilkøbes via en drikkepakke.

Underholdning for alle

Der er aldrig et kedeligt øjeblik på MSC Seaside. Om aftenen vises fantastiske shows og forestillinger i Metropolitan Theatre, og de to bowlingbaner indbyder til konkurrence familien eller venner imellem. Derudover er der klubber for både babyer, børn og teenager, hver med deres lege og aktiviteter. Børneklubben er udviklet i samarbejde med LEGO, der har designet et indbydende område med masser af fantastisk LEGO-legetøj.

MSC Yacht Club

I MSC Yacht Club er der kræset ekstra meget for gæsterne, og I vil opleve et univers, hvor forkælelse, nydelse og eksklusivitet er i højsædet. Nyd bl.a. lækre private områder forbeholdt MSC Yacht Club gæster, ekstra store suiter med privat balkon og 24 timers butlerservice. Booker I en suite i MSC Yacht Club, kan I desuden se frem til ekstra fordele rundt omkring i barer og restauranter på skibet.

Skibsfakta

Jomfrurejse2017
Gæster5179
Besætning1413
Dæk18
Bredde
41
m
Længde
323
m
Tonnage
154000
BT
Hastighed
21
knob

MSC Seaside

Hold udkig efter det næste rejsemål fra det unikke promenadestrøg 360° Waterfront Boardwalk, svæv langs verdens længste svævebane til havs eller bliv som et barn på ny i den store vandpark. MSC Seaside har den største andel udendørs arealer af alle krydstogtskibe og er et perfekt valg til hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadway-shows, akrobatik og magi – oplev en ny forestilling hver aften i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe