MSC Grandiosa

MSC Grandiosa

MSC Grandiosa var det første skib i MSC Cruises’s Meraviglia Plus-klasse, som er kendetegnet ved store, moderne skibe med innovative løsninger og et fokus på energieffektivitet og miljø.

Skibene i klassen hører til nogle af de mest bæredygtige krydstogtskibe der findes, og er de største og mest overdådige i MSC Cruises-flåden.

Miljøvenligt skib

MSC- Grandiosa er et sandt forgangsskib, når det gælder bæredygtigt krydstogt. Skibet er udstyret med et hybridt rensesystem, som gør, at det udleder langt færre skadelige stoffer, samt et banebrydende system for reducering af støj under vandet, som forstyrrer store havdyr.   

Desuden er skibet udstyret med et omfattende affaldssorteringssystem og et rensesystem, som renser spilvand for skadelige stoffer, inden det udledes.

Galleria Grandiosa

Galleria Grandiosa er skibets pulserende hjerte – en stor promenade med butikker, caféer, restauranter og underholdning. Promenaden er dækket af et imponerende kuppeltag med LED-skærme, hvor I kan se fantastiske billedshow, og man får oplevelsen af at gå i et andet univers, når f.eks. Mælkevejen eller New York’s skylinje pludselig lyser promenaden op.

Lav så meget eller lidt som I lyster

På MSC Grandiosa behøver man aldrig at kede sig. Vovehalse kan boltre sig i det store Polar Aquapark vandland med hele tre vandrutsjebaner eller prøve kræfter med klatrevæggene i Himalayan Bridge klatreparken. Er I mere til sport og fitness, kan I besøge Sportplex eller det store fitnesscenter med nyt udstyr.

Der er også rig mulighed for afslapning i rolige omgivelser. Dygtige behandlere står klar med dejlige massager og behandlinger i Aurea Spa, som også har et termisk spaområde, skønhedssalon og neglesalon. Og har I bare lyst til at dase dagen lang i en solseng på dækket med en drink er der mange steder at vælge imellem.

Mad for enhver smag

Maden i hovedrestauranterne er altid inkluderet, og I kan vælge mellem både buffet og a la carte. Maden er altid frisklavet med sæsonens råvarer, og I kan være sikre på, at både børn og voksne finder gamle og nye livretter.

Der er desuden en række specialrestauranter, hvor dygtige kokke serverer f.eks. asiatiske specialiteter eller spanske tapas.

Efter middagen kan I nyde lækre cocktails eller måske en vinsmagning i en af de mange barer og lounges, som findes både indendørs og udendørs på MSC Grandiosa. Og snyd ikke jer selv for et besøg på Jean-Philippe Chocolat & Café, en lækker chokoladebutik og café med et overdådigt udvalg af chokolader lavet af den franske konditor Jean-Philippe.

MSC Yacht Club

Den eksklusive MSC Yacht Club ligger forrest i skibet og kan næsten betegnes som et ”skib i skibet”. Udover 71 designersuiter har MSC Yacht Club sin egen concierge-reception, 24-timers butlerservice og privat restaurant, lounge, pooldæk og bar. Området er forbeholdt MSC Yacht Club gæster og repræsenterer det ypperste inden for luksuskrydstogter.

Skibsfakta

Jomfrurejse2019
Gæster6297
Besætning1700
Dæk19
Bredde
43
m
Længde
331
m
Tonnage
181000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Grandiosa

Nyd livet ved poolen, oplev illusioner skabt af promenadegadens gigantiske storskærmstag, besøg forlystelsesparken eller se et glitrende Broadwayshow. På et krydstogt med MSC Grandiosa er der masser af oplevelser for hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med MSC Grandiosa bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe