The Ritz-Carlton Yacht Collection
1

The Ritz-Carlton Yacht Collection

The Ritz-Carlton Yacht Collection er noget af det ypperste, når det kommer til luksuriøse krydstogter. Rederiet er en del af den verdenskendte hotelkæde Ritz-Carlton og deler samme eksklusive dna, så I kan se frem til femstjernet service og skræddersyede krydstogtoplevelser.

Service i verdensklasse

Som gæster på The Ritz-Carlton Yacht Collection bliver I mødt af en besætning, som er uddannet I at give jer oplevelser, I aldrig glemmer. Rederiet læner sig op ad Ritz-Carltons mange årtiers erfaring som et af de mest genkendelige og prisvindende luksusbrands i rejsebranchen med service i verdensklasse. Tjeneren kender jeres navne, og massøren i spaen husker, hvordan du foretrækker din massage.

Frihed og fleksibilitet er nøgleordene på The Ritz-Carlton Yacht Collection. Jeres suite kommer med en personlig concierge-service, som kan hjælpe med alt fra bordreservation i specialrestauranten til udflugter på land. Med andre ord, alt det, der gør, at I kan læne jer tilbage og nyde eventyret i ro og mag.

null

All-inclusive

Når I rejser med The Ritz-Carlton Yacht Collection, er næsten alt inkluderet, så I kan slappe af og nyde skibets lækre faciliteter til fulde.  Med i prisen er jeres personlige concierge, flere forskellige spisemuligheder, 24-timers roomservice, alle drikkevarer, underholdning, wi-fi, drikkepenge og fri afbenyttelse af marinaen i vandhøjde bagerst på skibet, hvorfra I bl.a. kan låne padelbræt og snorkeludstyr.

Måltider i specialrestauranten samt spabesøg kan arrangeres mod et gebyr.

Privat balkon til alle

Alle suiter har privat balkon, så I kan få det meste ud af jeres ophold til søs. Suiterne varierer i størrelse, hvor de største, Owner’s Suite, er intet mindre end 160 m2. Uanset størrelse og kategori kan I nyde en stor kingsize seng, personlig concierge-service, 24-timers roomservice, minibar, som er fyldt med jeres yndlingsdrikke, wi-fi og et rummeligt badeværelse med lækre badeprodukter og jeres egen badekåbe og slippers.

null


Maden er et kapitel for sig

Maden ombord spænder fra det afslappede måltid, som indtages i badetøj ved poolen, til det mere raffinerede i S.E.A., en elegant a la carte restaurant designet af stjernekokken Sven Elverfeld, hvis restaurant Acqua i Tyskland har tre Michelinstjerner. I hovedrestauranten kan I opleve en menu, som skifter med årstiderne og de destinationer, som skibet besøger, mens Talaat Nam har fokus på det sydøstasiatiske køkken. Nyd en let brise og uforstyrret udsigt over havet i Mistral, en udendørs restaurant med en menu, som er inspireret af Middelhavets skønne smagsnuancer.

null


Mere end et krydstogtsskib
Det første skib i flåden er Evrima, som havde sin jomfrurejse i 2022. Skibet et af de mest imponerende og eksklusive i verden og er med sine blot 298 passagerer mere luksusyacht end krydstogtskib, hvilket også understreges af den intime og afslappede stemning ombord. Væk er de lidt rigide traditioner, som findes på nogle rederier, og her hersker en stemning af barfodet luksus – kom som du er og nyd skibets faciliteter, når du vil.

null

Det næste skib i flåden, Ilma, forventes indsat i 2024, og flere andre skibe er på vej. Se vores krydstogter med Evrima nedenfor.                

Skibe

Din søgning gav følgende resultat