MSC Fantasia

MSC Fantasia tilhører MSC Cruises’s Fantasia-klasse, som er en af de mest populære klasser i flåden. Skibene i Fantasia-klassen har en kapacitet på omkring 4.000 gæster og 1.300 besætningsmedlemmer og tilbyder en række forskellige kahytter og suiter, der kan rumme alt fra enkeltrejsende til familier og grupper.

Elegant og innovativt krydstogtskib

MSC Fantasia er kendt for sit elegante og moderne design med bløde belysningseffekter, smukke skulpturer og malerier og detaljeret indretning. Midt på skibet finder I den imponerende glaskuppel, der strækker sig over tre dæk og skaber en lys og luftig atmosfære om dagen og forvandler sig til en magisk stjernehimmel om aftenen.

Innovation og nytænkning er en stor del af MSC Cruises’s DNA, og MSC Fantasia er ingen undtagelse. Det interaktive TV-system, giver jer mulighed for at bestille mad og drikkevarer, arrangere udflugter og se på skibets program. Derudover var MSC Fantasia også det første krydstogtskib i verden, der blev udstyret med et vandland, hvor gæsterne kan nyde forskellige vandattraktioner og vandrutsjebaner.

Faciliteter og underholdning

På MSC Fantasia kan I lave lige præcis så meget eller lidt, som I har lyst til. Skibet tilbyder en imponerende række faciliteter, der er designet til at give gæsterne en underholdende og afslappende oplevelse, men foretrækker I en stille dag uden for mange aktiviteter, er der også rig mulighed for at trække sig tilbage i et stille område og blot nyde omgivelserne, der glider forbi.

Nyd solen og tag en dukkert i en af de mange swimmingpools og jacuzzier, eller test modet i en af de store vandrutsjebaner. I kan også forkæle jer selv med en behandling i MSC Aurea Spa, hvor dygtige behandlere står klar med massager eller ansigtsbehandlinger.

Om aftenen kan I se en forestilling i skibets futuristiske teater, L’Avanguardia eller prøve lykken i kasinoet. De fartglade kan se frem til en nervepirrende Formel-1 simulator og 4D biografen. I kan også deltage i en lang række aktiviteter, som arrangeres af skibets besætning, såsom kunstauktioner, vinsmagninger og dansetimer.

Store madoplevelser

På MSC Fantasia kan I se frem til store madopleveler, I aldrig glemmer. Hovedrestauranterne serverer en bred vifte af internationale retter, hvor både børn og voksne hurtigt finder deres favoritter, mens specialrestauranterne dykker ned i forskellige køkkener og regioner.

Prøv f.eks. Il Cerchio d'Oro, som serverer en blanding af italienske og internationale retter og har en fantastisk udsigt over havet. Hos Tex Mex Santa Fe kan I nyde autentiske mexicanske retter som enchiladas, tacos og fajitas, samt en række amerikanske favoritter som burgere og hot wings. Eller hvad med Oriental Plaza, som tilbyder et bredt udvalg af retter fra Thailand, Japan og Kina?

Er I gæster I MSC Yacht Club har I desuden adgang til en række eksklusive restauranter og barer, såsom The One Pool Bar & Grill, hvor I kan nyde lækre grillretter og cocktails ved poolen, og The One Restaurant, som serverer en række gourmetretter til morgenmad, frokost og middag.

Skibsfakta

Jomfrurejse2008
Gæster3959
Besætning1324
Dæk13
Bredde
38
m
Længde
333
m
Tonnage
139000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Fantasia

Bad i nogle af de fire pools, lad adrenalinen pumpe i et løb i Formel 1-simulatoren og lad dine smagsløg opleve ægte italiensk gelato. MSC Fantasia er et stort flydende hotel, hvor moderne italiensk elegance kombineres med en miljøvenlig højteknologi.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows hver aften i teatret med 1650 pladser. Et krydstogt med MSC Fantasia bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe