Hurtigruten
15

Hurtigruten

Rederiet med 130 års erfaring med sejlads langs den norske kyst.

Hurtigruten har specialiseret sig i krydstogter i den rå norske natur i 130 år. Og selvom der sidenhen er kommet andre destinationer til, er det stadig krydstogter i Norden med de smukke fjorde, de dramatiske fjelde og de smukke øer, som rederiet brillierer med.

Vælg signaturrejsen fra Bergen i syd og hele vejen over Polarcirklen til Kirkenes i nord, eller invitér eventyret ind med Hurtigrutens ekspeditionskrydstogter til nogle af de mest uberørte steder i verden.

null


Specialister i Norges spektakulære kystlinje

Hurtigruten blev grundlagt i 1893 og har siden da spillet en vigtig rolle i at forbinde de forskellige kystbyer og samfund langs Norges spektakulære kystlinje. Rederiet er især kendt for den klassiske sejlads, som strækker sig over 2.500 sømil og går fra Bergen i sydvest til Kirkenes i nordøst, nær grænsen til Rusland. Undervejs passerer skibene forbi imponerende fjorde, idylliske øer, majestætiske fjelde og charmerende kystsamfund.

En af de unikke træk ved Hurtigruten er rederiets fokus på autentiske oplevelser og nært samspil med naturen. Skibene er designet til at sejle i Norges til tider isede farvande og har faciliteter, der er velegnede til at udforske de barske og spektakulære omgivelser. Komfort er til enhver tid i hovedsædet, og I kan se frem til behagelige og rummelige kahytter og suiter og lækre fællesarealer, som indbyder til hygge og samvær.

Ekspeditionssejladser i verdensklasse

Hurtigruten tilbyder også ekspeditionssejladser til destinationer som Antarktis, Arktis, Grønland, Island, Alaska og andre fjerntliggende områder. Disse sejladser giver jer mulighed for at udforske og opleve uberørte naturlandskaber, isbjerge, dyreliv og unikke kulturer.

Undervejs på krydstogterne møder I et engageret ekspeditionsteam, der ledsager sejladserne og arrangerer foredrag og udflugter. Disse eksperter deler deres viden om destinationerne, naturen og kulturen, så I får en dybere forståelse for de områder, I besøger.

null

Aktiviteter og faciliteter

På Hurtigruten-skibene finder I en lang række faciliteter og aktiviteter, så I aldrig kommer til at kede jer. Der er spisesteder, der serverer friske og lokale retter baseret på de steder skibet besøger. Der er også panorama-lounges, barer og biblioteker, hvor I kan slappe af og nyde den smukke udsigt. Nogle skibe har også wellness-områder med saunaer og boblebade samt fitnesscentre til træning.

Bæredygtig og ansvarlig sejlads

Hurtigruten er pionerer inden for grøn og ansvarlig sejlads, og rederiet stræber efter at reducere deres miljøpåvirkning og bevare de sårbare økosystemer, de opererer i. Rederiet har et stort fokus på bæredygtighed og engagerer sig i de samfund, som skibene besøger. Det gælder både i Norge, hvor skibene spiller en uundværlig rolle i de små kystsamfund, og rundt verden, hvor rederiet er engageret en række kulturelle og sociale projekter som alle har FN’s mål for bæredygtig udvikling som kompas.

null

Skibe

Din søgning gav følgende resultat