MSC Poesia

MSC Poesia

Velkommen til MSC Poesia, et indbydende og moderne krydstogtskib med aktiviteter for hele familien.

Med plads til 2.550 passagerer tilhører Poesia den populære Musica-klasse, som kombinerer de mange tilbud og faciliteter fra store krydstogtskibe med den intime og hyggelige atmosfære, som man ofte oplever på mindre skibe.

Det aktive liv

Selvom MSC Poesia ikke er blandt de største krydstogtskibe hos MSC Cruises, skortes der bestemt ikke på aktiviteter! Tag et spil basketball, shuffleboard, minigolf eller tennis, eller få sved på panden i fitnessrummet. Børn og teenagere har deres egne klubber, legepladser og fester, spændende spil og sågar et diskotek med en DJ.

Derudover er der et overdådigt poolområde med tre pools, fire boblebade og en storskærm ved poolen, hvor der vises film og underholdning. Her kan man sagtens bruge flere dage med afslapning i de behagelige liggestole, dyp i poolen og lækre snacks fra poolbaren.

Tid til afslapning

Trænger I til en pause fra alle aktiviteterne er Zen Garden et oplagt valg. Slap af i de komfortable liggestole og nyd roen og lyden af vandfaldet i foyeren. Det prisvindende MSC Aurea Spa tilbyder desuden en række behandlinger, hvor man efterfølgende kan gøre brug af spaens sauna og steamrum.

Mad fra hele verden

MSC har italienske rødder, og selvom I kan nyde mad fra hele verden, er den stolte middelhavstradition at finde i mange af restauranterne. Sæt tænderne i sprøde pizzaer direkte fra stenovnen eller lækre pastaretter som man kender det fra støvlelandet. Maden er altid frisklavet og kokkene bruger som udgangspunkt sæsonens lokale råvarer. Hovedrestauranterne tilbyder både a la carte og buffet og er inkluderet i prisen.

Er I mere til asiatisk mad, kan et besøg i specialrestauranten Kaito Sushi Bar varmt anbefales. Efter middagen kan I nyde lækre cocktails i baren Mojito, som også har et cigarrum, eller besøge vinbaren Grappolo d’Oro.  

Stilfuld indkvartering

MSC Poesia har et stort udvalg af kahytter og suiter. Fælles for alle kategorier er et elegant og komfortabelt interiør, der alle som minimum er udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, TV, telefon, hårtørrer, minibar og safetyboks. Ønsker I ekstra forkælelse kan nogle af de større suiter bookes som kategori Aurea eller Yacht Club, hvor I får ekstra fordele såsom adgang til særlige områder med egne faciliteter. I får desuden en velkomstdrink og chokolade og bedre priser på behandlinger i spaen.

Alsidigt rejseprogram              

MSC Poesias rejseprogram dækker nogle af Europas bedste krydstogtdestinationer. Rejs for eksempel fra Tenerife i De Kanariske Øer til ikoniske destinationer i det vestlige Middelhav såsom Marseille og Barcelona, eller oplev den dramatiske norske natur og Baltikum med afgang fra København. Mulighederne er mange og valget er jeres!

Skibsfakta

Jomfrurejse2008
Gæster2550
Besætning987
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
89600
BT
Hastighed
22
knob

MSC Poesia

Se en film under stjernerne på pooldækket, træn med havudsigt og lad dine smagsløg nyde ægte italiensk gelato. MSC Poesia er et moderne flydende hotel, hvor stemningen er imødekommende, italiensk og elegant.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Et krydstogt med MSC Poesia bliver aldrig kedeligt. Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i det store teater.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe