Azamara
4

Azamara

Luksuriøse krydstogtskibe med service i højsædet.

Med 408 ansatte til kun 694 passagerer er Azamara et genneført luksusrederi med stort fokus på gæsterne. Rederiet specialiserer sig i destinationer, som sjældent opleves på de større skibe, og I kan glæde jer til all-inclusive og butlerservice til alle suiter.

Unikke og eksklusive rejseoplevelser

Azamara har siden 2007 rykket grænserne for, hvad man kan forvente af et rederi i luksusklassen. Med et sejlprogram, som spænder nogle af verdens mest populære rejsemål og fjerntliggende perler, som ganske få kommer til at opleve, tilbyder Azamara unikke og eksklusive rejseoplevelser til et kræsent publikum. Det er Azamara's klare mission at kombinere komforten og bekvemmeligheden ved et krydstogt med autentiske destinationer og dybdegående kulturoplevelser.

Oplev f.eks. Det Græske Øhav og besøg bl.a. Mykonos, Rhodos og Kos, alt imens I lærer om Antikkens Grækenland på spændende udflugter med dygtige guider. Eller sæt kursen nordpå mod de smukke norske fjorde med deres unikke dyreliv og dramatiske natur.  

Flåden består af mindre skibe, der kan besøge destinationer, som større krydstogtskibe normalt ikke kommer til. Det giver jer mulighed for at udforske mindre kendte havne og opleve destinationerne på en mere intim og personlig måde.

null


Masser af underholdning ombord

Selvom Azamaras skibe hører til de mindre af slagsen, tilbyder de en række faciliteter og underholdning, så I aldrig kommer til at kede jer. Der er bl.a. musikoptrædener, teaterforestillinger, danseshows, komedieoptrædener, samt temaaftener eller begivenheder, der passer til de destinationer og kulturer I besøger.

Poolområdet er et naturligt samlingspunkt på skibene og et oplagt sted at nyde solen og slappe af i en solstol, mens I ser havet glide forbi. I kan også slappe af i skibets spa, som tilbyder forskellige massager og ansigts- og kropsbehandlinger. Der er også et fitnesscenter med moderne udstyr, hvor I kan træne og holde jer aktive under krydstogtet.

På Azamaras skibe finder I forskellige restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af kulinariske oplevelser. I hovedrestauranten kan I nyde à la carte-menuer med internationale og regionale retter. Derudover kan I spise på specialiserede restauranter med fokus på forskellige køkkener såsom italiensk, asiatisk fusion eller steakhouse. Maden ombord er af høj kvalitet, og der er mulighed for at få personlige præferencer og diætbehov imødekommet.

null


Bestem selv, hvordan I bor

Som gæster på Azamara kan I vælge mellem forskellige kahytter og suiter. De indvendige kahytter er et prisvenligt alternativ til jer, som ikke forventer at bruge meget tid i kahytten, mens de uvendige kahytter har vinduer eller panoramavinduer, der giver jer mulighed for at nyde udsigten til havet eller destinationen. Balkonkahytterne er blandt de mest populære, da de har en privat balkon, hvor man kan nyde udsigten og frisk luft.

Booker I i en special suite-klasse får I ekstra services som prioriteret indtjekning, forbedrede badeværelser med luksuriøse toiletartikler, en velkomstdrink ved ankomsten, gratis minibar og internet, roomservice, spapakke, personlig butlerservice og adgang til eksklusive arrangementer ombord.

null

Skibe

Din søgning gav følgende resultat