MSC Preziosa

MSC Preziosa er en del af MSC’s Fantasia-klasse, og er et af de mest populære skibe i flåden. Her er alt, hvad I måtte ønske jer af et moderne krydstogtskib med masser af underholdning og aktiviteter for hele familien.

Skibet er elegant indrettet med flotte detaljer, såsom en ægte piazza i sten med detajleret håndværk og trapper dekoreret med Swarovski-krystaller.

Livet ombord

Det udendørs liv er i fokus på MSC Preziosa, som har intet mindre end tre indbydende pools, 12 boblebade, en vandrutsjebane og et vandland for børn og barnlige sjæle. Er man mere til rolige omgivelser, er der også et område forbeholdt voksne.

Udover det omfattende badeområde er der også rig mulighed for selvforkælelse og velvære. Den prisvindende MSC Aurea Spa tilbyder afslappende behandlinger og massager, og i det store fitnessrum finder I et bredt udvalg af udstyr og maskiner.

Underholdning i verdensklasse

Der er aldrig et kedeligt øjeblik ombord på MSC Preziosa. I dagtimerne kan I prøve kræfter med Formel-1-simulatoren eller se en film i den interaktive 4D-biograf. Vandrutsjebanen er et kæmpehit for både børn og voksne. Om aftenen fyldes den store teatersal med lys og lyd, og skibets skuespillere og artister underholder med flotte og imponerende shows, mens barer og lounges ofte fyldes af tonerne fra et live jazzband eller en dygtig solist.

I går ikke sultne i seng

De fleste restauranter på MSC Preziosa er inkluderet i prisen, og I kan vælge mellem to a la carte hovedrestauranter, en buffetrestaurant og et italiensk pizzaria. Udvalget er stort og kvaliteten altid i top, og kokkene har altid noget lækkert at tilbyde, ofte med inspiration og råvarer fra de destinationer, skibet besøger.

Derudover kan I også gå på opdagelse i specialrestauranterne, hvor de dygtige kokke disker op med bl.a. mexicanske eller franske specialiteter.

Der er også et hav af barer og lounges, hvor I kan nyde en friskbrygget kop kaffe eller en cocktail i godt selskab, eller blot finde et roligt hjørne og fordøje dagens indtryk.

Rummelige kahytter og suiter

På MSC Preziosa kan I vælge mellem flere forskellige suite-kategorier fra mindre, indvendige kahytter til overdådige suiter med privat veranda. Uanset type kan I se frem til rummelig og elegant indrettet indkvartering med komfort i fokus.

Ønsker I endnu mere forkælelse, er MSC Yacht Club måske for jer. Området består af eksklusive suiter med butlerservice og egen bar, a la carte restaurant, pool og soldæk.

Alsidigt rejseprogram

MSC Preziosa sejler typisk i Nord- og Vesteuropa om sommeren og vender om vinteren kursen mod Sydamerika, hvor charmerende og pulserende byer som Buenos Aires, Rio de Janeiro and Sao Paulo venter. I kan også vælge en af de årlige transatlantiske sejladser, hvor skibets mange faciliteter virkelig kommer til deres ret.

Skibsfakta

Jomfrurejse2013
Gæster3959
Besætning1324
Dæk13
Bredde
38
m
Længde
333
m
Tonnage
139000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Preziosa

Bad i nogle af de fire pools, lad adrenalinen pumpe i et løb i Formel 1-simulatoren og lad dine smagsløg opleve ægte italiensk gelato. MSC Preziosa er et stort flydende hotel, hvor moderne italiensk elegance kombineres med en miljøvenlig højteknologi.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i teatret med 1650 pladser. Et krydstogt med MSC Preziosa bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe