Emerald Cruises
3

Emerald Cruises

Den ultimative blanding af luksus og eventyr

Opdag den ultimative blanding af luksuriøse rejser og eventyrlige destinationer med Emerald Cruises – portalen til en verden af elegance og opdagelse på vandet. Ombord på vores state-of-the-art flod- og yacht-skibe er du garanteret en rejse, der overgår alle forestillinger, hvor hver detalje er nøje udformet for at give dig den mest mindeværdige oplevelse.

null

Ny vandudsigt hver dag

Forestil dig at vågne op til synet af Europas storslåede flodlandskaber eller Middelhavets solbeskinnede kyster fra din luksuriøse kahyt. Hvert skib i Emeralds flåde har været gennem en omhyggelig designproces for at sikre, at de ikke blot opfylder, men overgår gæsternes forventninger og ønske om komfort, med rummelige suiter, elegante restauranter og ekstraordinære fællesområder.

null

Forkælede smagsløg

Med Emerald Cruises kan man se frem til kulinariske oplevelser, der forkæler dine smagsløg, og introducerer dig til lokale smage gennem retter tilberedt af mesterkokke. Nyd alt inklusiv-service, der omfatter udsøgte måltider, omhyggeligt udvalgte vine og øl, samt en række varme og kolde drikkevarer, leveret med en personlig touch, der definerer rederiets gæstfrihed.

null


Passion og viden

Det omfattende udvalg af nøje udvalgte udflugter sikrer, at gæsterne får mest muligt ud af hvert besøg og har muligheder for at engagere sig i kulturelle og historiske oplevelser uden ekstra omkostninger. Hver destination er en invitation til at fordybe sig i lokal kultur, historie og naturskønne vidundere, med eksperter og guider, der deler deres indgående viden og passion. Servicen ombord på Emerald Cruises er uforlignelig, og gæstene bliver behandlet som royale fra det øjeblik, de træder ombord.

Skibe

Din søgning gav følgende resultat