Seabourn
Seabourn
7

Seabourn

Seabourn er et ultraluksuriøst rederi, der tilbyder en intim krydstogtoplevelse med små skibe, der nemt kan anløbe eksotiske og mindre tilgængelige havne verden over. Med sin moderne flåde af all-suite skibe fokuserer Seabourn på personlig service, hvor en næsten én-til-én ratio mellem gæster og besætningsmedlemmer sikrer en næsten skræddersyet oplevelse. Rederiets filosofi om "casual elegance" giver en rar, afslappet atmosfære uden at gå på kompromis med hverken luksus eller komfort.

null


Rummelige suiter med private verandaer

Seabourns skibe er kendt for de rummelige suiter, (de fleste) med private verandaer, hvor I kan nyde den storslåede udsigt helt privat. Gourmetmåltiderne ombord, ofte lavet i partnerskab med berømte kokke, er en kulinarisk rejse i sig selv og serveres i en række forskellige restauranter uden faste siddepladser (seatings) eller aftalt spisetid.

null


Antarktis og Amazonas

Seabourns rejseruter spænder vidt, fra Middelhavets klassiske kyster til fjerne destinationer som Antarktis og Amazonas, og har altid et program af unikke udflugter designet til at udforske lokale kulturer og naturskønne omgivelser. På Seabourn har du betalt for alt på forhånd, måltider og drikkevarer, udflugter og endda et eksklusiv event kaldet "Seabourn Moments", er inkluderet i prisen - så alt du skal bidrage med er rendyrket afslapning og ultimativ selvforkælelse.

null


The Seabourn Difference

Seabourn er et af de rederier, som arbejder kontinuerligt på at forbedre skibenes effektivitet og minimere miljøpåvirkningen Og under mottoet "Seabourn Difference", får du suveræn rejseoplevelse, der er meget svær at finde andre steder.

null

Skibe

Din søgning gav følgende resultat