Ponant
12

Ponant

Intime skibe og eventyrlige ruter - med et fransk touch

Ponants skibe minder mere om private yachts end store krydstogtskibe. Se de hvide sejl blafre i vinden på sejlskibet Le Ponant, eller besøg fjerne ishave om bord på ekspeditionsskibet Le Commandant Charcot.

Uanset hvilket krydstogt I vælger, vil I kunne mærke passionen for livet på verdenshavene, som blandt andet kommer til udtryk i kulturelt indhold såsom foredrag med specialister.

null


Sejlskibe, eksplorationsskibe og isbrydere

Med rødder i Frankrig har Ponant i mere end 30 år været med til at sætte standarden for de ypperste krydstogter i verden. Rederiet har en alsidig flåde, som dækker både sejlskibe, eksplorationsskibe og isbrydere, som er bygget til at navigere i nogle af verdens mest krævende farvande, såsom polarområderne og Amazonasfloden.

Ponants skibe hører til de mindre af slagsen og rummer typisk omkring 200 passagerer. I får dermed ikke alle faciliteterne og et overdådigt underholdningsprogram, som nogle af de store skibe tilbyder, men derimod en afslappet og personlig stemning ombord med fokus på fordybelse og komfort. Skibene har gourmetrestauranter, spafaciliteter og forskellige underholdningstilbud, og der er et stort antal besætningsmedlemmer, som står klar til at imødekomme jeres ønsker.

null

Unikke udflugter

Ponant er desuden kendt for at tilbyde guidede ture og ekspeditioner til unikke destinationer, hvor I kan opleve forskellige kulturer, storslået natur og rigt dyreliv. Ekspeditionerne er ofte ledet af eksperter inden for forskellige felter som biologi, geologi og kulturhistorie.

Sejl f.eks. med isbryderen Le Commandant Charcot på en ny og spændende rute fra det allersydligste af Sydamerika til New Zealand. Skibet er at af de første luksuseksplorationsskibe, som er udstyret med en hybridmotor, som sejler på flydende naturgas og dermed udleder langt færre drivhusgasser end traditionelle krydstogtskibe. Undervejs kan I lære mere om de rejsemål, I besøger med skibets dygtige ekspeditionsledere.  

null


Fransk charme og luksus

Rederiets franske rødder afspejles i skibenes design og stil og ikke mindst i restauranterne, hvor vinmenuer og service er inspireret af fransk kultur og gastronomi. Kokkene bruger sæsonens friske råvarer og lader sig ofte inspirere af de rejsemål, skibene besøger. Alt afhængig af, hvilket skib I rejser med, kan I spise i omgivelser, som leder tankerne hen på charmerende parisiske bistroer eller udendørs i behagelige omgivelser og med udsigt til havet, som glider forbi. Den franske indflydelse ses også i forskellige samarbejder, så I kan nyde Lauderée makroner, Charles Heidsieck champagne, Hermès badeprodukter og Fragonard dufte ombord.

I kan vælge mellem mange forskellige kahyt- og suite-klasser ombord på Ponants skibe, som alle er udstyret med gratis minibar og wifi, komfortable senge med individuelt valg af pude, toiletsager og roomservice. På nogle klasser får I desuden en personlig butler, som kan hjælpe med alt fra reservationer af restauranter til udflugter på land.

null

Skibe

Din søgning gav følgende resultat