Costa Cruises
Costa Cruises
9

Costa Cruises

Et familievenligt rederi med gode børnepriser.

Costa Cruises er på listen over de mest børnevenlige rederier med et væld af destinationer til overkommelige priser. Her finder I ikke kun faciliteter i børnehøjde - besætningen arrangerer dagligt sjove aktiviteter for børn, og i restauranterne finder I masser af børnenes favoritter. Rederiet har sine rødder i Italien, hvilket tydeligt ses i skibenes indretning, som emmer af italiensk charme.

null

Maden til søs

Et af de vigtigste træk ved Costa Cruises er rederiets italienske arv og kultur, som afspejles i mad, drikkevarer, design og atmosfære ombord. Maden ombord på Costa-skibe er en blanding af italiensk og internationalt køkken, og rederiet har et stort udvalg af restauranter og barer, herunder specialiserede restauranter med forskellige temaer.

Buffetrestauranten på skibet serverer morgenmad, frokost og middag med et stort udvalg af retter, herunder italienske specialiteter, frisklavet pasta, pizza, grøntsager og frugter, og en bred vifte af kød og fiskeprodukter. Der er også en række live-cooking stationer, hvor I kan se maden blive tilberedt foran jer.

Udover hovedrestauranterne, som alle er inkluderede i prisen, er der også en række specialrestauranter, hvor I kan nyde forskellige temaer og køkkener. Specialrestauranterne varierer fra skib til skib og kan f.eks. være en asiatisk restaurant med sushi, thailandske og indiske retter, eller en raffineret fransk restaurant med udsøgte franske specialiteter og vine.

Derudover er der også flere barer og cafeer ombord på skibet, hvor I kan nyde en bred vifte af drikkevarer og snacks, inklusive specialkaffe, te, smoothies, cocktails og vin.

null

Aktiviteter ombord Costa Cruises

Costa Cruises har et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter ombord, herunder swimmingpools, fitnesscentre, spa-behandlinger, kasinoer og teatre. Der er også børneklubber og aktiviteter for hele familien, såsom vandlande og isbjerge.

Costa Cruises er specialist i Middelhavet, men rederiet tilbyder også krydstogter andre steder i verden, blandt andet med afgang fra København. En anden fordel ved at vælge Costa Cruises er muligheden for at besøge mindre kendte destinationer, der ikke er tilgængelige for andre krydstogtrederier.

null

Stilfuld indkvartering

Costa Cruises tilbyder et bredt udvalg af kahytter og suiter, der er designet til at imødekomme behovene og budgettet for forskellige typer af gæster.

Standard kahytter på Costa Cruises er typisk mellem 13 og 28 kvadratmeter og inkluderer forskellige kategorier som indvendige kahytter, kahytter med havudsigt og balkonkahytter. Hvis I ønsker ekstra plads og luksus, tilbyder Costa Cruises også lækre suiter, der varierer i størrelse og faciliteter. Suiterne inkluderer ofte sofa eller stueområde og privat balkon, samt badekar, en minibar og en Nespresso-maskine og adgang til ekstra privilegier som adgang til eksklusive lounger og restauranter.

Uanset hvilken kategori af kahyt eller suite, I vælger, kan I forvente at finde moderne og veludstyrede faciliteter og en høj grad af komfort ombord på Costa Cruises.

Ofte stillede spørgsmål

Kan Let's do cruise også booke vores flybilletter til krydstogtet?
Kan jeg bestille transport mellem lufthavnen og skibet (transfers)?
Vigtig viden inden rejsen?
Hvad er inkluderet i et Costa Cruises-krydstogt?
Har du spørgsmål til krydstogter generelt?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat