MSC Musica

MSC Musica tilhører MSC Cruises’s klasse af samme navn. Musica-klassens skibe hører til de mellemstore af slagsen, altså ikke lige så store som Fantasia- eller Meraviglia-klasserne men stadig med et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter om bord. Ombord på skibene vil I altid finde en behagelig og imødekommende atmosfære med masser af plads, elegante linjer og mange valgmuligheder.

Livet om bord

Fra det øjeblik I går ombord på MSC Musica, vil I opleve et skib, som er designet til at give jer uforglemmelige oplevelser til søs – hvad enten det gælder besætningen, som møder jer med et smil og en hjælpende hånd, eller skibets flotte indretning og mange faciliteter.

Fællesarealerne er ombord på MSC Musica er rummelige og indbydende, som for eksempel hovedfoyeren med de høje vanddekorationer og udsigt til poolområdet, og Crystal Lounge, hvor dygtige pianister ofte optræder i elegante omgivelser.

Poolområderne er designet, så både familier med børn og rejsende uden børn har områder, hvor de kan boltre sig. Her er både jacuzzi og større pools med masser af plads. Der er desuden også et stort spaområde med sauna og dampbad, som indbyder til afslapning og selvforkælelse.

Mad og drikke

Maden ombord på MSC Musica er fristlaver og varieret, så I finder med garanti noget, der tilfredsstiller både børn og voksne. Maden er inspireret af rederiets italienske rødder, og inspirationen fra Middelhavet er tydelig. Der er intet mindre end fire hovedrestauranter ombord, som alle er inkluderede i prisen, foruden Kaito Sushi Bar, som serverer frisklavet sushi og japanske retter mod et ekstra gebyr.

Med hele ni barer og lounges at vælge imellem er der også rig mulighed for at nyde en drink efter middagen, lytte til live jazz, tage til vinsmagning eller blot nyde en stille stund med gode venner.

MSC Yacht Club

MSC Yacht Club er en eksklusiv oplevelse ombord på MSC Musica, som tilbyder en helt unik krydstogtoplevelse. Det er et luksuriøs "skib inden i et skib" koncept, der giver gæsterne en eksklusiv og privat oplevelse, mens de stadig har adgang til alle de faciliteter, som MSC Musica har at tilbyde.

MSC Yacht Club er placeret i en separat del af skibet og inkluderer elegante suiter med balkon, som er smukt indrettet med komfortable senge, fladskærms-tv og rigelige opbevaringsmuligheder. Suiterne er typisk større end kahytterne på resten af skibet og er opdelt i forskellige kategorier, såsom Yacht Club Deluxe Suite og Yacht Club Royal Suite.

Som gæst i MSC Yacht Club har I adgang til en lang række eksklusive faciliteter og tjenester, herunder en privat lounge med panoramaudsigt, hvor der serveres gratis drikkevarer og snacks hele dagen, en privat pool og solterrasse med en bar, og en concierge-tjeneste, der er tilgængelig 24/7.

Skibsfakta

Jomfrurejse2006
Gæster2550
Besætning987
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
89600
BT
Hastighed
22
knob

MSC Musica

Se en film under stjernerne på pooldækket, træn med havudsigt og lad dine smagsløg nyde ægte italiensk gelato. MSC Musica er et moderne flydende hotel, hvor stemningen er imødekommende, italiensk og elegant.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Et krydstogt med MSC Musica bliver aldrig kedeligt. Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i det store teater.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe