MSC Orchestra

MSC Orchestra tilhører MSC Cruises’s Musica-klasse, som er kendt for dets mellemstore skibe, som kombinerer de mange valgmuligheder på store skibe med den intime og hyggelige atmosfære fra mindre skibe.

Skibene i Musica-klassen er alle bygget i Frankrig og er designet til at give gæsterne en luksuriøs og behagelig oplevelse på havet. Rederiets italienske rødder kombineret med fransk byggetradition giver MSC Orchestra et helt unik design med masser af flotte detaljer og behagelige områder.

Livet ombord

Faciliteterne på MSC Orchestra inkluderer en lang række restauranter og barer med stor variation, så alle med garanti finder noget, de kan lide. Der er flere buffet- og a la carte-restauranter, som er inkluderede i prisen, samt specialrestauranter, som tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige. Prøv f.eks. Shanghai, som tilbyder en række specialiteter fra bl.a. Japan, Thailand og Kina i en uformel atmosfære. La Piazzetta er kendt og elsket for de lækreste pizzaer til søs.

Efter middagen kan I nyde et glas vin eller en cocktail i en af skibets mange barer og lounges, mens I lytter til live musik eller blot slapper af oven på en begivenhedsrig dag.

Poolområdet på MSC Orchestra er et kapitel for sig. Her er plads til både familier med børn og grupper uden børn, og der er en storskærm til filmvisning om aftenen. Forestil jer at afslutte dagen med en film under stjernerne!

MSC Orchestra har desuden et teater, hvor dygtige performere fremviser flot opsatte shows om aftenen, samt et lækkert spaområde med sauna og dampbad. Trænger I til at få sved på panden, er MSC Orchstra også udstyret med et moderne fitnesscenter med et stort udvalg af maskiner.

Aktiviteter for hele familien

Uanset alder er der masser af underholdning ombord på MSC Orchestra. For de mindste er der børneklubber, mens teenagere nemt kan få flere timer til at gå i arcaden, eller I kan udfordre hinanden som familie ved bowlingbanen. Mangler du lige det sidste på dit golfsving, så prøv kræfter med den virtuelle golfsimulator.

MSC Orchestra tilbyder forskellige krydstogtsruter i Europa og Mellemøsten, herunder Middelhavet og Det Røde Hav. Sejl f.eks. fra Safaga i Egypten til Jeddah i Saudi Arabien, og besøg Petra i Jordan og pyramiderne i Cairo, før krydstogtet ender tilbage i Safaga. Eller tag på en af de mange ruter i Middelhavet, hvor I virkelig kommer til at mærke kulturen og historien i byer som Lissabon, Marseille, Alicante og Barcelona.

Undervejs kan I tage med på de mange omhyggeligt udvalgte udflugter, som er designet til at vise det bedste, rejsemålet har at byde på. Prøv f.eks. en byvandring i gamle, historiske byer, eller lær om kultur og historie med eksperter med indgående viden om et specielt område

Skibsfakta

Jomfrurejse2007
Gæster2550
Besætning987
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
89600
BT
Hastighed
22
knob

MSC Orchestra

Se en film under stjernerne på pooldækket, træn med havudsigt og lad dine smagsløg nyde ægte italiensk gelato. MSC Orchestra er et moderne flydende hotel, hvor stemningen er imødekommende, italiensk og elegant.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Et krydstogt med MSC Orchestra bliver aldrig kedeligt. Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows hver aften i det store teater.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe