Om os

Hvem er Let’s do?

Holdet bag Let’s do cruise er krydstogtspecialister med over 30 års erfaring. Vi er medlem af rejsegarantifonden - samt en del af den danskejede rejsekoncern Aller Leisure A/S, der har mange års viden, erfaring og kontakter inden for rejsebranchen - og giver dig selvfølgelig den maksimale tryghed på din rejse.

Fantastiske rejser til gode priser

Hos os finder du fantastiske krydstogtsrejser til priser, der gør det let at beslutte dig og nemt at sammensætte dit krydstogt.

Du skal blot beslutte dig for, hvorhen du vil rejse, hvornår og med hvilket rederi. Måske drømmer du om at oplever hvaler ved Antarktis - eller også står en familierejse til sydens sol og varme øverst på ønskelisten. Hos os finder I det hele.

Hvorfor bestille dit krydstogt hos Let’s do cruise?

Vi har et stort udvalg af krydstogter, og du kan starte din søgning, præcis som du foretrækker ud fra destination, rederi, skib eller kahytstype – naturligvis i kombination med rejsetidspunkt- og længde. Dernæst bliver du præsenteret for de krydstogtrejser- og pakker, der matcher med dine valg. Nemmere bliver det ikke!

Hvilke krydstogter passer til jer?

Du finder også detaljeret information om alt fra skibe og kahytstyper til havne og destinationer, som alt sammen er nøje udvalgt af vores erfarne krydstogtsspecialister. Start din krydstogtsjagt med vores nemme oversigt "hvilket krydstogt passer til jer".

Om os

En del af teamet bag Let's do cruise er krydstogtsentusiasterne Chlóe og Kenneth, som begge har mange års erfaring i rejsebranchen - og i særdeleshed med krydstogter. Derfor møder du et team, som selv har været der, oplevet skibet, boet i kahytterne, set destinationerne - og hellere end gerne deler af deres enorme ekspertise for at hjælpe dig godt på krydstogt.

Let’s do Travel A/S
Folke Bernadottes Allé 5
2100 København Ø
CVR 15 50 09 99

Brug for hjælp?
Vi har en stor FAQ, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Inspiration

Se verden fra et nyt perspektiv. Oplev mange af de velkendte destinationer fra vandvejen - og få en helt ny vinkel på deres mangfoldighed og charme.