Om os

Let's do..... Din online krydstogtspecialist

Vi er Danmarks nye online krydstogtsspecialist med over 4.500 krydstogtsrejser og et stort udvalg af krydstogtspakker på tværs af rederier og destinationer rundt om i hele verden. Og så er du selvfølgelig dækket af pakkerejseloven.

Hvem er Let’s do?

Holdet bag Let’s do cruise er krydstogtspecialister med over 30 års erfaring og har rejst i hele verden med de forskellige rederier. Let’s do er en del af den danskejede rejsekoncern Aller Leisure A/S, der har mange års viden, erfaring og kontakter inden for rejsebranchen.

Målsætningen hos Let’s do er helt enkel: Vi tilbyder fantastiske krydstogtsrejser til priser, der gør det let at beslutte sig. Vi har gjort det nemt for dig at sammensætte dit krydstogt. Du skal blot beslutte dig for, hvorhen du vil rejse, hvornår og med hvilket rederi. Vi hjælper dig med at sortere i det store udvalg og få brikkerne til at passe, så du med få klik kan finde netop dit drømmekrydstogt.

Hvorfor bestille dit krydstogt hos Let’s do?

Det skal være nemt at booke sit drømmekrydstogt online, og hos Let’s do kan du tilpasse søgningen til netop dine ønsker. Vi har et stort udvalg af krydstogter, og du kan starte din søgning, præcis som du foretrækker ud fra destination, rederi, skib eller kahytstype – naturligvis i kombination med rejsetidspunkt- og længde. Dernæst bliver du præsenteret for de krydstogtrejser- og pakker, der matcher med dine valg. Nemmere bliver det ikke!

Du finder også detaljeret information om alt fra skibe og kahytstyper til havne og destinationer, som alt sammen er nøje udvalgt af vores erfarne krydstogtsspecialister. Start din krydstogtsjagt med vores nemme oversigt "Hvilket krydstogt passer til jer".

Let’s do Travel A/S
Folke Bernadottes Allé 5
2100 København Ø
CVR 37 24 70 30

Brug for hjælp?
Vi har en stor FAQ, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.