MSC Divina

MSC Divina

MSC Divina tilhører MSC Cruises’s Fantasia-klasse, som dækker over nogle af de største skibe i MSC Cruises’s flåde. Fantasia-klassen blev designet med fokus på innovation og gæsteoplevelse, og skibene har et moderne og elegant design, der inkluderer luksuriøse faciliteter og state-of-the-art teknologi, som f.eks. interaktive skærme og automatiserede bookningssystemer.

MSC Cruises’s italienske rødder til udtryk i skibenes design og kulturen ombord. MSC Divina er f.eks. opkaldt efter den italienske skuespillerinde Sophia Loren, som også fungerede som gudmor ved skibets dåb.

Det elegante og moderne design er inspireret af Sophia Lorens glamourøse stil med detaljerede marmor- og krystaldetaljer, smukke skulpturer og malerier og bløde belysningseffekter. Der er også en stor samling af kunstværker og skulpturer, der er udstillet på forskellige steder om bord.

Aktiviteter for alle

MSC Divina har et imponerende udvalg af faciliteter, som inkluderer masser af underholdning, shopping, spisning og afslapningsmuligheder. Der er flere swimmingpools og jacuzzier, en fodboldbane, minigolf, et fitnesscenter, et teater, biograf, kasino, diskotek og en spa-afdeling.

Derudover arrangeres en række aktiviteter ombord, så alle uanset alder har noget at glæde sig til. Tag f.eks. med til kunstauktion, lær at danse salsa eller vals, eller lad børnene deltage i de mange aktiviteter i børneklubberne.

Lækker mad og drikke

Der er et stort udvalg af restauranter og barer på MSC Divina. Hovedrestauranten tilbyder en bred vifte af internationale retter, og I kan både vælge mellem a la carte og buffet. Derudover er der en række specialiserede restauranter, såsom det italienskie pizzeria og den populære sushi-restaurant, hvor I kan nyde lækre retter mod et gebyr. Der er også flere barer om bord, hvor man kan nyde cocktails, øl og vin.

MSC Yacht Club

Som gæster i MSC Yacht Club kan I se frem til en helt unik krydstogtoplevelse. MSC Yacht Club er designet som et "skib i skibet", der giver jer en eksklusiv og privat oplevelse, mens I stadig har adgang til alle de faciliteter, som MSC Divina har at tilbyde.

MSC Yacht Club er placeret på de øverste dæk af skibet og inkluderer 71 elegante suiter med balkon, som er smukt indrettet med komfortable senge, fladskærms-tv og rigelige opbevaringsmuligheder. Suiterne spænder i størrelse fra 26 til 52 kvadratmeter og er opdelt i forskellige kategorier, såsom Yacht Club Deluxe Suite og Yacht Club Royal Suite.

I har adgang til en lang række eksklusive faciliteter og tjenester, herunder en privat lounge med panoramaudsigt, hvor der serveres gratis drikkevarer og snacks hele dagen, en privat pool og solterrasse med en bar og en concierge-service, der er tilgængelig 24/7.

Unikke sejlruter

MSC Divina tilbyder en række unikke rejseruter, der inkluderer nogle af de mest populære destinationer i Europa, Caribien og Mellemøsten. Rejs f.eks. syv nætter i Caribien med start og slut i Miami, Florida. Undervejs kan I opleve fantastiske Jamaica, Caymanøerne, Mexico og Bahamas.

Skibsfakta

Jomfrurejse2012
Gæster3959
Besætning1324
Dæk13
Bredde
38
m
Længde
333
m
Tonnage
139000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Divina

Bad i nogle af de fire pools, lad adrenalinen pumpe i et løb i Formel 1-simulatoren og lad dine smagsløg opleve ægte italiensk gelato. MSC Divina er et stort flydende hotel, hvor moderne italiensk elegance kombineres med en miljøvenlig højteknologi.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows hver aften i teatret med 1650 pladser. Et krydstogt med MSC Divina bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe