MSC Seascape

MSC Seascape tilhører MSC Cruises’s Seaside-klasse, som er designet som en hyldest til havet. Overalt på skibet er der brugt innovative designløsninger, som på bedste vis udnytter de flotte udsigter til havet.

Skibene i Seaside-klassen hører til de større af slagsen med plads til mere end 5.000 passagerer, som nyder godt af et ualmindeligt bredt udvalg af aktiviteter og underholdning for alle aldre.

Miljøvenligt krydstogt

MSC Seascape er udstyret med den nyeste teknologi, som minimerer skadeligt udslip og belastning af miljøet. Et sofistikeret sorteringssystem sikrer cirkulær brug af affald, når det er muligt, og alt spildevand bliver renset, inden det udledes, så det ikke skader miljøet. Derudover er alle varme-, ventilations- og klimaanlæg optimerede og automatiserede, så de bruger mindst mulige ressourcer.

Som en konstant påmindelse om vigtigheden af at passe på havet og planeten er den fascinerende glasskulptur Incanto del mare, som betyder ”havets magi”. Det enorme kunstværk, som blev skabt til MSC Foundation af den berømte glasproducent Venini, strækker sig fra dæk 5 til dæk 8 og symboliserer MSC Foundations dedikation til at beskytte og fremme naturen.

Udendørsområder med stort U

Med sine 339 meter er MSC Seascape det længste skib i MSC Cruises’s flåde og tilbyder 13.000 kvm. udendørsområder, som er designet med henblik på at give gæsterne de smukkeste udsigter over havet. Bridge of Sighs er en storslået bro med glasgulv på dæk 16, som kigger ud over horisonten 22 meter over infinity-poolen bagerst på skibet.

Uanset om I befinder jer på skibets brede promenader eller den flotte strandpromenade, vil I opleve uforstyrret udsigt over havet. The Marina Pool ligger yderst på skibet på dæk 18 og er det perfekte sted at tilbringe en afslappende dag, mens I ser omgivelserne flyde forbi.

Mad og drikke til enhver smag

MSC Seascape har 11 spisesteder inklusiv tre hovedrestauranter, som er inkluderet i prisen, og fem specialrestauranter, såsom Butcher’s Cut, fiskerestauranten Ocean Cay, den latinamerikanske Hola! Tacos & Cantina, en japansk teppanyaki-restaurant og en lækker sushibar. I går med andre ord ikke sultne i seng. Derudover er der to restauranter, som er reserverede til gæster på Aurea- og Yacht Club-klasserne.

Og med 20 forskellige barer og lounges at vælge imellem er der masser af muligheder for at nyde en drink i godt selskab.

MSC Yacht Club

MSC Yacht Club er til jer, som ønsker en krydstogtoplevelse ud over det sædvanlige. Området ligger forrest i skibet og tilbyder det ypperste inden for luksuskrydstogt. Med næsten 3.000 kvm fordelt på fire dæk er MSC Yacht Club på MSC Seascape den største og mest luksuriøse i hele flåden, og I kan se frem til en førsteklasses all-inclusive-oplevelse med privat restaurant, solterrasse, boblebad med panoramaudsigt og 24-timers butlerservice.

Skibsfakta

Jomfrurejse2022
Gæster5877
Besætning1648
Dæk19
Bredde
41
m
Længde
339
m
Tonnage
169500
BT
Hastighed
22
knob

MSC Seascape

MSC Seascape har imponerende udendørssteder designet til afslapning, middage og underholdning. Med sin fantastiske Infinity Aft-pool, to Infinity-jacuzzies og førsteklasses måltider udendørs, garanterer MSC Seascape en uforglemmelig all-round havsoplevelse - et perfekt valg til hele familien!
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadway-shows, akrobatik og magi – oplev en ny forestilling hver aften i teateret. 20 barer og lounger. Mulighederne er uendelige, fra hovedteatret, den nye agterlounge, det højteknologiske diskotek og det største casino nogensinde til sportsbarer – her er der noget for enhver smag.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe