Wonder of the Seas

Wonder of the Seas er et af Royal Caribbean Cruises's mest imponerende krydstogtskibe og et af de største i verden. Skibet blev bygget i 2021 og har plads til mere end 6.000 passagerer og en besætning på mere end 2.000 personer.

Underholdning til hele familien

Med en størrelse som en mindre landsby er det ikke overraskende, at Wonder of the Seas tilbyder nogle imponerede faciliteter og aktiviteter. Oplev det ultimative adrenalin-rush i Ultimate Abyss, en frygtindgydende rutsjebane, som strækker sig intet mindre end 10 dæk! The Perfekt Storm byder på sjov for hele familien – vandlandet har tre forskellige vandrutsjebaner, surfsimulator og forskellige bassiner til både børn og voksne.

I midten af skibet finder I Central Park, et stort grønt område, som er inspireret af New York’s Central Park, hvor I kan gå en tur blandt træer, blomster og restauranter. Et lignende samlingspunkt er Royal Promenade, et stort indkøbsområde hvor I kan shoppe, spise og se dygtige kunstnere fremvise forskellig gadeunderholdning.

Mad og drikke

Wonder of the Seas tilbyder også en bred vifte af restauranter og spisemuligheder til enhver begivenhed og præference. Wonderland er inspireret af Alice i Eventyrland og har en menu, som vil appellere til de mest eventyrlystne gæster. I Chops Grille finder I de lækreste bøffer og skaldyr, tilberedt præcis, som I ønsker det. På Izumi kan I nyde japanske specialiteter såsom sushi, sashimi og tempura-retter, mens Jamie’s Italian er kendiskokkens bud på det lækreste, som det italienske køkken har at tilbyde.

Alle måltider i hovedrestauranterne er altid inkluderet i prisen, mens specialrestauranter kan bookes mod et gebyr. I kan med fordel tilkøbe en drikkepakke, så I ikke skal bekymre jer om at skulle betale, hver gang I bestiller en drink.

Kahytter og suiter

På Wonder of the Seas finder I forskellige kahyt- og suitekategorier, som kan rumme alt fra solo-rejsende til store familier og grupper. De indvendige kahytter er de mest prisvenlige kahytter på skibet og har ingen vinduer eller balkoner. De er ideelle til jer, der ikke har brug for meget plads eller foretrækker at bruge jeres tid ombord på skibet på aktiviteter og underholdning.

De udvendige kahytter har vinduer, der giver naturligt lys og udsigt over havet. Nogle af disse kahytter har også balkoner, hvor I kan nyde den friske havluft. Balkonkahytterne har private balkoner, hvor I kan nyde en kop kaffe eller et glas vin, mens I beundrer udsigten over havet. De er ideelle til jer, der ønsker en vis grad af privatliv og komfort.

Endelig er der suiterne, der varierer i størrelse og faciliteter. Nogle af de mest populære suiter er Royal Suite, som er en af de største suiter på skibet og har et stort opholdsområde og en privat balkon med spabad. Derudover er der også Grand Suite, Sky Loft Suite, AquaTheater Suite, og mange flere.

Skibsfakta

Jomfrurejse2022
Gæster6988
Besætning2394
Dæk18
Bredde
64
m
Længde
362
m
Tonnage
228081
BT
Hastighed
22
knob

Wonder of the Seas

Velkommen ombord på Wonder of the Seas – et af verdens mest spektakulære skibe. Dette flydende resort har otte forskellige "nabolag" med forskellige funktioner og faciliteter. Skibet har over 20 restauranter, en undervandsverden Wonder Playscape, en park og et AquaTheater.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Verdensklassekunstnere indtager scenen hver aften med originalproduktioner i Royal Theatre, betagende isshows og vandshows. Du kan også besøge Music Hall for at lytte til coverbands, der rocker som den ægte vare. Royal Caribbean gør meget ud af underholdningen.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe