Serenade of the Seas

Serenade of the Seas

Serenade of the Seas tilhører Royal Caribbean’s Radiance-klasse, som er kendt for dets elegante skibe med plads til lidt færre passagerer end de store Freedom- og Oasis-klasser. På Serenade of the Seas får I derfor masser af valgmuligheder, når det kommer til faciliteter og aktiviteter ombord, samtidig med den mere intime og hyggelige atmosfære, som kendetegner de mindre skibe. Her er plads til omkring 2.100 gæster og cirka 900 besætningsmedlemmer.

Tættere på naturen

Serenade of the Seas er designet med fokus på at bringe jer tættere på havet og naturen. Skibet har mange udendørsområder, inklusive en stor pool- og solterrasse, sportsfaciliteter og en klatrevæg, hvorfra I kan nyde den flotte udsigt over havet. Der er også en stor indendørs solarium-pool med en glas-tagkonstruktion, der giver jer mulighed for at nyde solen og det omkringliggende havlandskab uanset vejr. Derudover har skibet også en mini-golfbane, en løbebane og en spa med masser af afslapningsmuligheder i rolige omgivelser.

Kulinariske oplevelser

Serenade of the Seas har en række restauranter og barer ombord, hvor I kan nyde et bredt udvalg af kulinariske oplevelser. Hovedrestauranten serverer en velsmagende blanding af internationale retter, mens specialrestauranterne inkluderer en italiensk restaurant, en steakhouse og en japansk teppanyaki-restaurant. Efter middagen kan I nyde forfriskende drikkevarer og cocktails i en af de flere barer og lounges ombord.

Når I spiser i en af hovedrestauranten, er måltidet altid inkluderet i prisen for jeres krydstogt, og I kan vælge både mellem a la carte og buffet. I specialrestauranterne kan I booke bord mod et gebyr.

Rummelige og komfortable suiter

Skibets kahytter og suiter er rummelige og komfortable, og de fleste har store vinduer eller balkoner, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt over havet. Kahytterne er også udstyret med moderne bekvemmeligheder som fladskærms-tv, aircondition og trådløst internet.

Nogle suiter kan åbnes op til hinanden og er egnet til familier eller større grupper, som rejser sammen. Rejser I med en baby, kan I også få stillet en babyseng til rådighed af besætningen, og nogle suiter er endda velegnet til gæster med forskellige handikap.

Sejl i hele verden

Serenade of the Seas har ruter i hele verden, inklusive Caribien, Middelhavet, Alaska og Stillehavet. Skibets ruter varierer fra korte 4-nætters ture til længere 14-nætters ture, hvor I har mulighed for at udforske forskellige destinationer og opleve forskellige kulturer og landskaber. Undervejs kan I tage med på skibets udflugter, som er designet til at give jer det bedste, et rejsemål har at tilbyde.

Nogle år tilbyder Serenade of the Seas sågar et verdenskrydstogt, hvor I besøger alle syv kontinenter og op mod 150 rejsemål i op til 60 lande. Se ruterne med Serenade of the Seas længere nede på siden.

Skibsfakta

Jomfrurejse2003
Gæster2300
Besætning859
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
293
m
Tonnage
90090
BT
Hastighed
25
knob

Serenade of the Seas

Nyd det fantasifuldt indrettede indendørssolarium, se et Broadwayshow og føl stemningen af den klassiske amerikanske lystyacht, der var inspirationen da Serenade of the Seas blev skabt. Velkommen og oplev det bedste fra Royal Caribbeans større skibe i en mindre, mere eksklusiv udgave.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, biograf og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med Serenade of the Seas bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe