Navigator of the Seas

Velkommen om bord på Navigator of the Seas. Når du går ombord på dette skib, går du ombord på en krydstogtrejse fyldt med spænding, komfort og uforglemmelige øjeblikke. Skibet tager dig med på til fascinerende destinationer og tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter. Uanset om du er vild med eventyr, holder af at slappe af i dit eget selskab eller er en del af en familie på jagt efter sjov og underholdning, vil Navigator of the Seas indfri alle øsnker og skabe uforglemmelige minder.

Moderne design og behagelige faciliteter

Moderne design og behagelige faciliteter er nogle af kendetegnene ved Navigator of the Seas. Du kan se frem til stilfulde detaljer og moderne bekvemmeligheder ombord, uanset om du bor i en indvendig kahyt, en kahyt med havudsigt eller en luksuriøs suite. Slap af i de hyggelige omgivelser, og nyd den betagende udsigt over havet. Du kan også udforske skibets fællesområder, der byder på hyggelige lounges, elegante restauranter og spændende butikker.

Spændende underholdning og aktiviteter for alle

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser, hvor du kan lade dig underholde af musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptrædener. Livemusik, natklub og karaokebar er ligeledes tæt på - på Navigator of the Seas er der nemlig aldrig et øjebliks kedsomhed. Her er tværtimod en bred vifte af spændende underholdning og aktiviteter. Udfordr dig selv på klatrevæggen, prøv kræfter med skøjteløb på skøjtebanen eller slå dig løs i vandlandet - her er noget for både unge og ældre.

Gastronomiske lækkerier og kulinariske oplevelser

Der er et væld af restauranter på Navigator of the Seas. Spis i de fem specialrestauranter mod ekstra betaling, eller spis i a la carte-spisesalen, der ligesom buffetrestauranten Windjammer, pizzeriaet Sorrentos og Café Promenade indgår i rejsens pris. Uanset dit valg af mad kan du se frem til gastronomiske lækkerier og kulinariske oplevelser i verdensklasse, som vil tilfredsstille selv de mest krævende smagsløg. En overdådig middag på et af de elegante spisesteder, forskellige kulinariske retninger eller en afslappet frokost ved poolen? Her er alt muligt, og maden er altid førsteklasses, ligesom servicen er enestående.

Familievenlige faciliteter og aktiviteter

Navigator of the Seas er også det familievenlige valg, da skibet har masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Børnene kan have det sjovt i børneklubben, lege i vandlandet eller deltage i spændende aktiviteter arrangeret specielt til dem. Eller gå til de familievenlige shows, filmvisninger og spilaktiviteter, der sikrer sjov og underholdning for hele familien.

Skibsfakta

Jomfrurejse2002
Gæster3138
Besætning1181
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
311
m
Tonnage
138000
BT
Hastighed
22
knob

Navigator of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev kunstskøjteløberne i isshowet eller gå en tur på promenadedækket Royal Promenade. Navigator of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptrædener. I nærheden finder du livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe