Explorer of the Seas

Velkommen om bord på Explorer of the Seas, som tilhører Royal Caribbeans populære Voyager-klasse. Skibet hører til de mellemstore af slagsen med plads til omkring 3.100 passagerer.

Explorer of the Seas er et af Royal Caribbean's flagskibe og har et imponerende interiør og design, der afspejler Royal Caribbeans signaturstil. Interiøret er præget af lyse farver og moderne møbler, og der er masser af plads til at I kan slappe af og nyde jeres ophold på skibet.

Unikke spisesteder

Der er en lang række spisesteder ombord på Explorer of the Seas, og hver restaurant har sin egen unikke indretning. Fra den elegante hovedrestaurant, hvor I kan nyde gourmetmad og en fantastisk udsigt over havet, til specialrestauranterne, hvor der serveres alt fra italienske retter til sushi og steak, er der noget for enhver smag.

Hovedrestauranterne serverer mad næsten døgnet rundt, og måltider her er altid inkluderede i prisen for jeres krydstogt. Maden er altid frisklavet og varieret, så alle kan finde noget, der falder i deres smag. Her er også mad til gæster, som har madallergier eller foretrækker vegetarisk eller vegansk mad.

Udover hovedrestauranterne er der også en række specialrestauranter med forskellige tematiske køkkener. Prøv f.eks. izakaya-inspireret mad i Izumi eller italienske specialiteter med sæsonens friskeste råvarer i Giovanni’s Table.

Rummelig indkvartering for ethvert budget

Kahytterne på Explorer of the Seas er også designet med jeres komfort i tankerne, uanset budget. Der er et stort udvalg af kahytter, der spænder fra enkle indvendige kahytter til store suiter med balkon og havudsigt. Alle kahytter er udstyret med moderne faciliteter, såsom TV, klimaanlæg og badeværelser med brusebad eller badekar.

Der er også en række kahytter og suiter, som egner sig specielt til solo-rejsende eller familier, der rejser med børn.

Gå ikke glip af udflugterne

Explorer of the Seas tilbyder en bred vifte af udflugter, som giver jer mulighed for at udforske de forskellige destinationer, som skibet besøger.

Hvis I er interesserede i at lære om de lokale kulturer og historie i de steder, I besøger, tilbyder Explorer of the Seas en række kulturelle udflugter. Det kan være et besøg på lokale museer, historiske steder eller traditionelle landsbyer, hvor I kan lære om den lokale kultur og traditioner. For de eventyrlystne passagerer tilbyder skibet en række aktive udflugter, såsom vandreture i bjergene, kajakture, ziplining eller mountainbiking.

Er I mere til afslapning og solbadning, tilbyder Explorer of the Seas også en række strandudflugter, snorklingture, dykkerudflugter eller sejlture langs kysten, og for de mad- og drikkeglade arrangeres der besøg på lokale markeder, vingårde eller bryggerier, hvor I kan smage på lokale specialiteter og vine.

Udflugterne kan variere afhængigt af de specifikke destinationer, som skibet besøger. De fleste udflugter tilbydes af Royal Caribbean og kan bookes online inden afrejse eller ombord på skibet.

Skibsfakta

Jomfrurejse2000
Gæster3138
Besætning1181
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
311
m
Tonnage
138000
BT
Hastighed
22
knob

Explorer of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev skøjteløbernes kunster under isshowet eller gå en tur på gågaden Royal Promenade. Explorer of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptrædener. I nærheden finder du livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe