Allure of the Seas

Allure of the Seas er et imponerende krydstogtskib, der er designet til at give gæsterne en unik og mindeværdig oplevelse. Skibet er bygget med den nyeste teknologi og avancerede designprincipper, der giver en imponerende indretning og rummelighed ombord.

Skibet tilhører Royal Caribbeans anmelderroste Oasis-klasse, som også inkluderer Harmony of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas og Wonder of the Seas. Allure of the Seas er et af de største i verden med plads til over 5.000 gæster, hvoraf mange vender tilbage år efter år.

Et moderne og indbydende krydstogtskib

Allure of the Seas har en slank og moderne udformning, der gør skibet både funktionelt og æstetisk tiltalende. Skibet er bygget med en stor mængde glas og stål, der giver en åben og lys atmosfære, og skaber en følelse af rummelighed og moderne elegance, og uanset hvor på skibet I befinder jer, er det tydeligt, at intet er overlagt til tilfældighederne. Indretning er inspireret af destinationer over hele verden, og temaerne spænder fra New York City til Central Park og fra Afrika til Asien.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ombord på Allure of the Seas er Central Park, et 138 meter langt parkområde midt på skibet, der er fyldt med rigelige planter og træer, og giver en oase af grønt midt i havet. Den store indendørs Royal Promenade er fyldt med butikker, restauranter og underholdning og er et naturligt samlingspunkt for både børn og voksne. Her er en livlig og festlig atmosfære.

Livet ombord

Børn og barnlige sjæle vil med garanti elske det interaktive H2O vandland med forskellige bassiner og vandrutsjebaner. FlowRider er en over ti meter lang surf-simulator, hvor flere tusind liter vand får det til at føles som om du ridder på en stor bølge. I kan også prøve kræfter med klatrebanen – hvis I når til toppen, bliver I belønnet med den smukkeste udsigt over vandet. Og hvis I leder efter det ultimative adrenalin-rush, så er zip-linen’, som hænger ti etager over Boardwalk, et must-try.

Om aftenen kan I se fantastiske shows såsom Abbas populære Mamma Mia eller shows på skøjtebanen med dygtige skøjteløbere.

Ekspert i Caribien

Allure of the Seas sejler på forskellige ruter afhængigt af årstiden med mange ruter i det vestlige og østlige Caribien samt transatlantiske krydstogter.

Krydstogter i det vestlige Caribien kan tage jer til destinationer som Cozumel i Mexico, Falmouth på Jamaica og Labadee, som er Royal Caribbeans private ø i Haiti. De østlige caribiske krydstogter sejler ofte til destinationer som St. Maarten, San Juan og St. Thomas.

Allure of the Seas tilbyder også transatlantiske krydstogter, hvor skibet sejler over Atlanterhavet mellem Europa og Nordamerika. På disse krydstogter lægger I typisk til ved destinationer som Barcelona, ​​Rom og Southampton i England.

Skibsfakta

JomfrurejseApril 2010
Gæster5400
Besætning2150
Dæk18
Bredde
47
m
Længde
361
m
Tonnage
225282
BT
Hastighed
23.80
knob

Allure of the Seas

Det handler egentlig ikke om at være størst. Det viser sig bare at være påkrævet for at kunne tilbyde så meget til så mange – uden at gå på kompromis. Velkommen om bord på Allure of the Seas og verdens største klasse af krydstogtskibe. Her venter over 20 restauranter, en frodig park og syv bydele.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadwayshows, isshows og aquashows – Royal Caribbean satser meget på underholdning og det mærker man.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe