Freedom of the Seas

Freedom of the Seas er et imponerende krydstogtskib i Royal Caribbeans Freedom-klasse, som kendt for sin størrelse og imponerende faciliteter, som er godt egnet til familier, der rejser med børn. Skibene i klassen er designet med komfort og underholdning i tankerne og tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter, der er designet til at tilfredsstille alle slags rejsende og gøre jeres ferie til en uforglemmelig oplevelse.

Sans for detaljer

Freedom of the Seas har et imponerende og elegant interiør og design, der afspejler skibets luksuriøse og moderne stil. Royal Promenade er skibets hovedområde, som strækker sig over flere dæk. Det er en livlig gade fyldt med butikker, barer, restauranter og underholdning, som gør det til et naturligt omdrejningspunkt.

Hovedtrappen er et andet af skibets smukke designelementer og et imponerende syn med sine elegante kurver og glasvægge. Trappen fører op til skibets hovedlobby, som også vækker opsyn med dit elegante design fyldt med kunst og dekorationer, der afspejler skibets moderne og elegante stil. Det inkluderer alt fra store skulpturer til malerier og vægmalerier.

Alle er underholdt

Tag en ven i hånden og se hvem der først når bunden af de to vandrutsjebaner, som strækker sig over to etager. Eller få følelsen af at ride på den største bølge i FlowRider, en surf-simulator på omkring 10 meter. Der er altid noget at give sig til ombord på Freedom of the Seas.

Freedom-klassen er, som navnet hentyder til, kendt for den store valgfrihed på skibene, når det gælder underholdning og aktiviteter. Lav lige så meget – eller lidt – som du har lyst til. Slap af med en god bog ved de lækre og indbydende poolområder, som trods skibets størrelse aldrig virker overfyldte, eller gå all-in med shopping, fitnesscenter, bordtennis eller gameshows. Om aftenen kan I nyde et glas vin i behagelige omgivelser med live musik i en af loungeområderne, eller tage hinanden under armen og få pulsen op til en gang hed salsadans med vejledning fra en kyndig underviser.

Maden ombord

Freedom of the Seas tilbyder et bredt udvalg af restauranter og spisemuligheder, der passer til enhver smag og præference. Hovedrestauranten er opdelt i tre sektioner og serverer en bred vifte af retter fra forskellige køkkener og traditioner. I kan vælge mellem en fast spisetid eller en mere fleksibel spisning.

Windjammer Café er skibets buffetrestaurant, hvor I kan nyde et stort udvalg af internationale retter og specialiteter til morgenmad, frokost og aftensmad, mens specialrestauranter såsom Chops Grille, Giovanni’s Table og Izumi serverer specialiteter fra regionale eller tematiske køkkener.

Der er også mulighed for at nyde maden i private omgivelser med roomservice på alle tisdpunkter af døgnet. Roomservicemenuen byder på en række populære retter som sandwich, pizza og desserter.

Skibsfakta

Jomfrurejse2006
Gæster3700
Besætning1360
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
339
m
Tonnage
160000
BT
Hastighed
22
knob

Freedom of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev de fantastiske skøjteløbere under isshowet eller nyd havet fra boblepoolen, der stikker ud fra skibsskroget – 30 meter over havoverfladen. Freedom of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptræden. I nærheden finder du lounger med livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe