Symphony of the Seas

Symphony of the Seas er et af verdens største krydstogtskibe og tilhører Royal Caribbean Cruises’s Oasis-klasse. Skibene i klassen er kendt for deres banebrydende design og store udvalg af aktiviteter for hele familien. Symphony of the Seas blev indsat i 2018 og har intet mindre end 18 dæk! I sejler på et skib på størrelse med en mindre landsby med plads til op til 6.680 passagerer og en besætning på over 2.000 personer.

Aldrig et kedeligt øjeblik

Symphony of the Seas er fyldt med spændende aktiviteter og faciliteter til gæster i alle aldre. Skibet har bl.a. et stort vandland, et teater med Broadway-shows, en skøjtebane, en minigolfbane, et kasino, en biograf og meget mere.

Nogle af de mest populære faciliteter om bord på Symphony of the Seas inkluderer Ultimate Abyss, en kæmperutsjebane, som strækker sig mere end 10 dæk og har en længde på 46 meter. Hastigheden ned af rutsjebanen kan nå helt op på 27 km/t, så den er bestemt ikke for sarte sjæle. Et af de helt store samlingspunkter er AquaTheater, et stort udendørs teater midt på skibet, hvor dygtige artister viser spektakulære vandshows, akrobatik og dykkeropvisninger.

Central Park er en grøn oase midt i skibet, hvor I kan slentre rundt blandt træer, planter og blomsterbede. Der er også en række restauranter og butikker i området, så her kan man sagtens bruge mange timer både på egen hånd og sammen med familie og venner. Ligeledes er Royal Promenade en livlig indkøbs- og underholdningsgade, hvor der er butikker, barer, restauranter og live-underholdning.

Mad og drikke

Ombord finder I et stort udvalg af restauranter, som spænder fra casual spisesteder til fine dining restauranter. Main Dining Room serverer klassiske retter i en elegant atmosfære, og her kan I vælge mellem en ordning med faste spisetider eller komme, når det passer jer. Jamie’s Italian er en italiensk restaurant, der drives af den berømte britiske kok Jamie Oliver og serverer autentiske italienske retter med friske ingredienser. Wonderland er inspireret af Alice i Eventyrland og serverer innovative retter og cocktails, der stimulerer alle sanser. Hos Coastal Kitchen er der fokus på sund mad med sæsonens friskeste råvarer, mens Chops Grille serverer saftige bøffer, skaldyr og andre grillede retter.

Alle måltider i hovedrestauranterne er inkluderet i prisen, og her serveres mad næsten døgnet rundt. I specialrestauranterne kan I booke bord mod et gebyr, mens nogle restauranter er forbeholdt gæster, som har booket en speciel suite-kategori. I kan også vælge at spise i jeres kahyt eller suite med room-service-menuen, der tilbyder et bredt udvalg af retter og snacks.

Derudover er der masser af barer og lounges, såsom en ølbar, vinbar eller tequilabar. Gå endelig ikke glip af Bionic Bar – her bestiller I jeres drinks fra en tablet, og så kan I ellers læne jer tilbage og se robotterne mikse og servere jeres drink!

Skibsfakta

Jomfrurejse2018
Gæster5400
Besætning2200
Dæk18
Bredde
47
m
Længde
362
m
Tonnage
228081
BT
Hastighed
23.80
knob

Symphony of the Seas

Det handler egentlig ikke om at være størst. Det viser sig bare at være påkrævet for at kunne tilbyde så meget til så mange – uden at gå på kompromis. Velkommen om bord på Symphony of the Seas og verdens største klasse af krydstogtskibe. Her venter over 20 restauranter, en frodig park og syv bydele.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadwayshows, isshows og aquashows – Royal Caribbean satser meget på underholdning og det mærker man.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe