Rhapsody of the Seas

Rhapsody of the Seas

Rhapsody of the Seas tilhører Royal Caribbeans Vision-klasse, som består af mindre skibe med en helt fantastisk stemning ombord.

Skibet har en række faciliteter, som rammer den rette balance mellem tilstrækkelig underholdning og en hyggelig atmosfære ombord.

Skibets midte og naturlige samlingspunkt er den store åbne lobby, som strækker sig over flere dæk. Lobbyen har en glaselevator, der giver jer en fantastisk udsigt over havet, og der er også en stor trappespiral, der fører op til de øverste dæk. Der er også masser af siddepladser i lobbyen, hvor man kan slappe af og nyde atmosfæren.

Mad og drikke ombord

Hovedrestauranten er The Main Dining Room, der serverer morgenmad, frokost og middag i en mere formel atmosfære. Der er også et antal specialiserede restauranter om bord, herunder Chops Grille, der tilbyder lækre bøffer og skaldyrsretter, og Giovanni's Table, der serverer autentiske italienske retter. Izumi tilbyder sushi og japansk-inspirerede retter, og Chef's Table er en eksklusiv oplevelse, hvor I har mulighed for at nyde en særlig 5-retters menu sammen med en vinsmagning.

Der er også en buffetrestaurant på skibet, Windjammer Cafe, der tilbyder internationale retter, fra pizza og pasta til asiatiske retter og desserter i mere afslappede omgivelser.

For snacks og hurtige måltider kan I besøge Cafe Latte-tudes, der serverer kaffe og te, sandwich og småkager, eller Ben & Jerry's isbutik.

Rhapsody of the Seas har også en række barer og lounges, hvor I kan nyde et udvalg af cocktails, øl og vin.

Alsidig underholdning

Rhapsody of the Seas har masser af underholdning ombord. Der er et teater, hvor der opføres Broadway-inspirerede shows, en biograf, som viser de nyeste film, og en natklub, hvor I kan danse til de tidlige morgentimer. Der er også masser af andre aktiviteter, som f.eks. kasino, shoppinggade og spa.

Eksperter i Middelhavet og Caribien

Rhapsody of the Seas har et alsidigt rejseprogram, som tager jer til varmere himmelstrøg i Caribien om vinteren og perler i Middelhavet eller smukke Nordeuropa om sommeren.

I Caribien besøger skibet typisk destinationer som Jamaica, Haiti, Puerto Rico og De Britiske Jomfruøer. I Middelhavet kan Rhapsody of the Seas besøge havne i lande som Spanien, Frankrig, Italien, Grækenland og Tyrkiet.

Undervejs kan I få endnu mere ud af rejsemålene ved at deltage i skibets udflugter, som spænder mange forskellige interesser. Det kan f.eks. være udflugter med et historisk eller kulturelt fokus, eller udflugter af mere gastronomisk natur, såsom et besøg på et marked eller en vingård. Andre udflugter har fokus på strand eller natur, og kan f.eks. være vandreture eller snorkelingture.  

Udflugterne kan variere afhængigt af de specifikke destinationer, som skibet besøger. De fleste udflugter tilbydes af Royal Caribbean og kan bookes online inden afrejse eller ombord på skibet.

Skibsfakta

Jomfrurejse1997
Gæster2435
Besætning766
Dæk12
Bredde
32
m
Længde
279
m
Tonnage
78491
BT
Hastighed
22
knob

Rhapsody of the Seas

Besøg indendørssolariet, se et Broadwayshow og kig efter det næste rejsemål gennem de store panoramavinduer. På et krydstogt med Rhapsody of the Seas er kontakten med havet aldrig langt borte.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklubben Viking Crown Lounge og Las Vegas-inspirerede shows i det store teater. Et krydstogt med Rhapsody of the Seas bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe