Harmony of the Seas

Harmony of the Seas

Harmony of the Seas er en del af Royal Caribbeans anmelderroste Oasis-klasse, som også inkluderer Allure of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas og Wonder of the Seas. Skibet er et af de største i verden med plads til over 5.000 gæster, hvoraf mange vender tilbage år efter år.

Livet om bord

Ombord på Harmony of the Seas finder I nogle af de bedste aktiviteter og tiltag fra Oasis-klassens andre skibe og en række helt nye initiativer, som med garanti overrasker og overvælder.

Prøv f.eks. Ultimate Abyss, som med sine 10 etager er den højeste rutsjebane til søs, eller flyv med zip-linen fra den ene side af skibet til den anden ni etager over dækket.

Derudover finder I spændende aktiviteter såsom en surf-simulator, en klatrevæg, skøjtebane og en minigolfbane. Skibet har også en kæmpe vandpark, som inkluderer vandrutsjebaner, vandkanoner, et bølgebassin og meget mere.

Og hvis der ikke er bevægelse nok i de ovenstående aktiviteter, kan I besøge fitnesscentret, hvor forskellige fitness- og yogaklasser tilbydes. Rund dagen af med afslapning og selvforkælelse i spaen, hvor dygtige behandlere står klar med en massage eller en ansigtsbehandling.

Underholdning i verdensklasse

Forbered jer på shows og underholdning i verdensklasse ombord på Harmony of the Seas. Hvad enten der er tale om shows i Broadway-stil i teatret eller comedy-klub og live musik i forskellige barer og loungeområder, kan I se frem til at blive overrasket og inspireret. I det store Aquatheatre kombineres vand og drama på flotteste vis, når dykkere, akrobatister og stuntmænd og -kvinder trodser tyngdekræften i et storslået show.

Mad og drikke ombord

Der er en bred vifte af spisemuligheder om bord på Harmony of the Seas, inklusiv specialiserede restauranter, buffeter og caféer. I hovedrestauranterne kan I få mad stort set døgnet rundt, og alle måltider her er inkluderede i prisen for jeres krydstogt. Her finder I retter fra hele verden, og store som små finder med garanti noget, som vækker appetitten.

Specialrestauranterne tilbyder mere tematiske retter og kan bookes mod et tillæg. Prøv f.eks. Jamie’s Italien by Jamie Oliver, hvor stjernekokken har sammensat en menu med alle de bedste italienske favoritter tilberedt af friske og sæsonbetonede råvarer. Glæd jer også til autentisk mexicansk mad i Sabor, hvor kokkene disker op med burritos, tacos, ceviche og iskolde margaritas.  

Efter maden kan I nyde de mange barer og lounges, hvor talentfulde bartendere laver jeres martini præcis, som I ønsker det. For en oplevelse ud over det sædvanlige må I endelig ikke gå glip af Bionic Bar, hvor to robotter agerer bartendere.

Specialist i Caribien                  

Harmony of the Seas sejler hovedsageligt I Caribien, og skibets besætning er ekspert i de caribiske øer. Mange af ruterne lægger turen forbi Cocobay, en privatø i Bahamas, som tilhører Royal Caribbean og udelukkende besøges af gæster på Royal Caribbeans skibe.

Skibsfakta

Jomfrurejse2016
Gæster5400
Besætning2397
Dæk18
Bredde
47
m
Længde
362
m
Tonnage
227700
BT
Hastighed
23.80
knob

Harmony of the Seas

Hvad får man, når man kombinerer et af verdens største skibe med spændende eventyr til havs? En fantastisk oplevelse ombord på Harmony of the Seas, der revolutionerer familieferier! Nyd den højeste vandrutsjebane til havs, Ultimate Abyss?, imponerende stunttricks i AquaTheater og robotter i Bionic Bar. Oplev også glitrende Broadway-forestillinger og restauranter fra hele verden.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadwayshows, isshows og aquashows – Royal Caribbean satser meget på underholdning og det mærker man.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe