Celebrity Infinity

Celebrity Infinity er et af Celebrity Cruises’s mest populære krydstogtskibe, elsket for dets perfekte kombination af komfort og valgfrihed. Skibet har plads til knap 2.200 passagerer og tilbyder en række af Celebrity Cruises’s signatursuiter og et alsidigt og interessant sejlprogram.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteterne og faciliteterne på Celebrity Silhouette er delt op i fire kategorier, som giver jer en god ide om, hvad I kan forvente jer. Her er plads til både leg, fordybelse, læring og afslapning. Dans til Silent Disco eller se hvem i familien, der er bedst til pickleball.

Til jer med interesse for mad og vin tilbyder Celebrity Infinity også forskellige vinarrangementer, såsom vinsmagning og workshop med glasfirmaet Riedel, som forklarer forskellene mellem forskellige typer vinglas. Der er også rig mulighed for at lære noget nyt i S.T.E.M. at Sea, et museum og testcenter i videnskabens navn.

Når det kommer til selvforkælelse og afslapning har Celebrity Infinity også masser af byde på. Deltag i forskellige fitnesstimer med erfarne instruktører, eller slap af i spaen, hvor dygtige behandlere står klar med de nyeste behandlinger inden for sundhed og velvære.

Mad og drikke

Rejs hele verden rundt på én tallerken i hovedrestauranterne, og dyk ned i et specielt køkken i specialrestauranterne – på Celebrity Infinity behøver I ikke at vælge noget fra. Alle måltiderne i hovedrestauranterne er altid inkluderet i prisen for jeres krydstogt, og I kan vælge mellem både buffet og a la carte med retter fra Middelhavsområdet, Normandiet eller lande i Asien.

Snyd ikke jer selv for et besøg eller to i en af skibets mange specialrestauranter, hvor dygtige kokke dykker ned i et specifikt køkken. Fine Cut Steakhouse er et traditionelt amerikansk steakhouse, hvor I kan bestille saftige bøffer og god vin, mens Le Grand Bistro emmer af fransk charme. På Le Voyage kan I nyde retter fra ingen andre end stjernekokken Daniel Boulud, som er kokkeambassadør for Celebrity Cruises.

Udover restauranterne finder I også en række afslappede spisesteder og caféer til den lille sult, eller når I bare trænger til et måltid i uformelle omgivelser.

Et flydende 5-stjernet hotel

Ombord på Celebrity Infinity kan I vælge mellem et bredt udvalg af suiter og kahytter, som imødekommer forskellige budgetter. De indvendige kahytter er generelt de mindste og en fin løsning for jer, som ikke har brug for meget plads eller ekstra bekvemmeligheder. I kan også vælge kahytter med havudsigt eller privat balkon.

Udover de forskellige kahytter tilbyder Celebrity Infinity også suite-kategorier, hvor I udover at bo i en større suite med lækker indretning og ekstra goder også kan nyde godt af ekstra services, såsom en personlig concierge, som kan hjælpe med f.eks. bookning af restauranter eller udflugter, eller adgang til eksklusive områder på skibet. Disse ekstra services gælder for Concierge Class, AquaClass og The Retreat.

Sejl i hele verden

Celebrity Silhouette sejler til nogle af de bedste destinationer i Caribien samt til de charmerende og historiske europæiske storbyer. Se hele rejseprogrammet nedenfor.

Skibsfakta

Jomfrurejse2002
Gæster1950
Besætning999
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
91000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Infinity

Nyd de varme bobler i Thalossoterapi-bassinet, få kulinariske oplevelser i en af de mange restauranter, og vær omgivet af moderne luksus. Celebrity Infinity er på mange måder et flydende boutique-hotel, især for par.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Der bydes på meget underholdning. Blandt andet byder det store teater på shows hver aften, der er inspireret af Broadway og Las Vegas

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe