Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse

Velkommen til prisvindende Celebrity Eclipse. Her forenes luksus og elegance i en uforglemmelig rejseoplevelse til havs på et skib, der er skabt til enestående faciliteter og førsteklasses service. Alt sammen i en atmosfære af raffineret komfort. Drømmer du om at udforske nye destinationer eller slappe af i luksuriøse omgivelser, er Celebrity Eclipse det rette sted. Her vil dine forventninger til din rejse blive indfriet - hver gang.

Stilfuld elegance og komfort

Celebrity Eclipse er en opvisning i komfort og stilfuld elegance, der vil imponere fra første færd. Der er lagt vægt på hver eneste detalje, lige fra indretningen af de raffinerede fællesområder til de rummelige kahytter og suiter. Forkæl dig selv i det afslappende velværeområde eller med kulinariske oplevelser i de indbydende restauranter. Når du altså ikke beundrer den betagende udsigt fra dækket. Du er i en verden af æstetik og velvære, og Celebrity Eclipse giver dig muligheden for at nyde hvert sekund.

Gastronomiske oplevelser i verdensklasse på Celebrity Eclipse

Maden er i en klasse for sig på Celebrity Eclipse. Køkkenets talentfulde kokke skaber gastronomiske mesterværker baseret på de fineste råvarer og kreativitet. Spis et vidunderligt gourmetmåltid i en af skibets elegante restauranter, eller prøv kræfter med et af skibets mere specialiserede spisesteder. Uanset dine gastronomiske ønsker, vil det kulinariske team imødekomme dem. En rejse med Celebrity Eclipse er en uforglemmelig rejse for alle sanser - også smagssansen.

Underholdning i topklasse

Der er liv og glade dage ombord på Celebrity Eclipse, der dagligt byder på underholdning i topklasse. Læn dig tilbage, og nyd alt fra spektakulære shows og koncerter til livlige temafester og intime musikalske oplevelser. Vil du danse natten væk? Se en film under stjernerne? Prøve lykken på kasinoet? Der er noget for alle ombord på Celebrity Eclipse, og skibets dedikerede underholdningsteam sørger for, at du aldrig kommer til at kede dig.

Afslapning og velvære

Velvære og afslapning er omdrejningspunktet på Celebrity Eclipse. Krydstogtskibets luksuriøse spa- og wellnessfaciliteter er skabt til total forkælelse i form af beroligende behandlinger, afslappende saunaer og forfriskende pools. Og de dygtige behandlere vil sørge for, at du er en ny og bedre version af dig selv efter endt behnadling.

Spændende destinationer med Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse følger spændende rejseruter og tilbyder altid interessante destinationer, hvor du kan udforske og skabe minder for livet. Rejseplanerne er nøje sammensat for netop at tilbyde en mangfoldighed af oplevelser og eventyr. Uanset om du interesserer dig for ikoniske byer, naturskønne kystområder eller kulturelle skatte, vil skibets erfarne guider ledsage dig på spændende udflugter i land og hjælpe dig med at opdage de skjulte perler lige netop her.

Skibsfakta

Jomfrurejse2010
Gæster2850
Besætning1500
Dæk15
Bredde
37
m
Længde
315
m
Tonnage
122000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Eclipse

Spis en picnic på verdens første græsplæne til havs, nyd de stilfulde designdetaljer og bliv omfavnet af moderne luksus. Celebrity Eclipse er et af de smukkeste skibe verden endnu har set. Og selv om der ikke er nogen større fejl udvendigt – så er det indvendigt at man finder skønheden!
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Se et imponerende Broadway-show, få et latteranfald på Stand-up på Comedy Central eller dans på Quasar natklub.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe