Celebrity Beyond

Celebrity Beyond

Med mottoet “More Happens On The Edge” har Celebrity Cruises lanceret en ny, spændende skibsklasse med innovation og nytænkning på hvert dæk. Celebrity Beyond var det tredje skib i klassen, som repræsenterer en helt ny generation of krydstogtskibe fra det prisvindende Celebrity Cruises.

Et moderne krydstogtskib      

Celebrity Beyond tilhører den nye Edge-klasse fra Celebrity Cruises, og fra det øjeblik I går ombord på det topmoderne krydstogtskib, vil I opleve nytænkende design, innovative løsninger og smart indretning. Hver en detalje er gennemtænkt – og nytænkt – så I får det bedste ud af jeres krydstogtoplevelse.

Skibet blev indsat i slutningen af 2022, så I får altså et spritnyt skib med et overdådigt udvalg af aktiviteter for alle aldre. Skibet har plads til 3.260 passagerer.

Magic Carpet

Et af skibets højdepunkter er Magic Carpet, en platform som bevæger sig på ydersiden af skibet og ændrer funktion, alt efter hvor den befinder sig.

På det øverste dæk forvandler Magic Carpet sig til en fantastisk bar og restaurant, hvor I kan nyde en cocktail eller et måltid med den smukkeste udsigt over havet. På Resort Deck udgør Magic Carpet en fantastisk forlængelse til poolområdet, mens det på et andet dæk bliver til en uforglemmelig open-air restaurant.  

I midten af skibet udgør The Grand Plaza et naturligt samlingspunkt, hvorfra I kan opleve mange af de faciliteter, skibet tilbyder. Det treetagers høje plaza er inspireret af de italienske ”piazzas”, hvor folk samles omkring hyggelige stunder på fortovscaféer og i restauranter.

Kulinariske oplevelser

Der er intet mindre end 32 forskellige barer og spisesteder ombord på Celebrity Beyond, inklusive otte specialrestauranter, så I finder med garanti noget, som selv den mest kræsne in familien kan lide.

Maden ombord er inspireret af de regioner, skibet besøger, og tilberedt med sæsonens lokale råvarer. Der er fire hovedrestauranter ombord, hver med sin specielle menu og indretning. Derudover finder I en række caféer og afslappede spisesteder, som også er inkluderede i prisen.

Blandt specialrestauranterne finder I Raw on 5, som serverer frisk fisk og skaldyr i elegante omgivelser, Rooftop Garden Grill, en gourmet BBQ-restaurant, samt Le Voyage, som er udviklet af Celebrity Cruises kulinariske ambassadør, stjernekokken Daniel Boulud.

Her skal I bo

Kahytter og suiter på Celebrity Cruises hører til nogle af de mest rummelige og komfortable i branchen. Antallet af singlekahytter til solo-rejsende er fordoblet, og har I booket i The Retreat-klassen kan I se frem til store, komfortable suiter – nogle med egen pool – med privat butler, som står klar til at gøre jeres ophold endnu mere gnidningsfrit.

Alle kahytter og suiter er delvist automatiserede, så I kan justere alt fra lys til air-conditioning, som det passer jer. Og uanset klasse er minibaren, wifi og drikkepenge inkluderet i prisen.

Skibsfakta

Jomfrurejse2021
Gæster3300
Besætning1416
Dæk21
Bredde
39
m
Længde
327
m
Tonnage
129500
BT
Hastighed
22
knob

Celebrity Beyond

Celebrity Beyond tager din krydstogtsoplevelse og din kulinariske rejse til et helt nyt niveau ved at skabe en endnu tættere forbindelse til havet! Nyd skibets imponerende udendørsområder, udforsk de førsteklasses madoplevelser og lad dig omfavne ar en luksuriøs atmosfære skabt af verdens førende interiørarkitekter. Dette luksuriøse, afslappede flydende resort er et sted, hvor hverdagen viger for det ekstraordinære.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Nyd en film på tagterrassen, Las Vegas-inspirerede shows i et innovativt teater eller oplev underholdning med et twist i Eden.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe